Kok Danny Jansen in de keuken.
Volledig scherm
PREMIUM
Kok Danny Jansen in de keuken. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

In het weekend het eten voor de hele week voorbereiden: ‘Keuken is maar één keer vies’

Koken & etenDe werkdag is al druk zat en dan moet er ook nog een goed avondmaal op tafel komen. Dat kan binnen een kwartier, laat 24Kitchen-chef Danny Jansen zien. Bereid het voor in het weekend, dan hoef je het doordeweeks alleen nog af te koken.

  1. Zelf bepalen hoe duur je eten is en waar het vandaan komt, dat is het idee achter Onze Markt
    PREMIUM
    VIDEO

    Zelf bepalen hoe duur je eten is en waar het vandaan komt, dat is het idee achter Onze Markt

    Baas worden over je eigen voedsel. Dat is het idee achter de consumentenbeweging die vier jaar geleden in Frankrijk begon met het verkopen van melk onder het eigen label C’est qui le patron, oftewel ‘Wie is de baas’. Inmiddels verkopen bijna alle Franse supermarkten dertig C’est qui le patron-producten zoals groenten, zuivel en bier. Onder de naam ‘Onze Markt’ begint de beweging nu ook in Nederland.
  1. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant

  2. Met dit bijzondere recept maak je de perfecte nasi goreng
    Play

    Met dit bijzondere recept maak je de perfecte nasi goreng