PREMIUM
In Wouters tuin lopen de biggetjes rond die straks op zijn barbecue liggen: ‘Je weet letterlijk wat je eet’
over de tongHet grind knispert onder de wielen van de auto wanneer we de dijk afdalen. We parkeren naast een oldtimer: een knalrode tractor die vast jaren trouw dienst heeft gedaan en nu mag genieten van zijn oude dag als decoratiestuk. Het is een prachtige zomeravond, we gaan genieten van Wouters Tuindiner bij Oud Vuren.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
‘Bah, lust ik niet!’: deze strategie moedigt kieskeurig etertje aan tot proeven
Aan menig keukentafel is het iedere avond een strijd: ouders hebben hun uiterste best gedaan een gezonde maaltijd met groente te bereiden, maar kindlief weigert ook maar een hapje te proeven. Hoe zorg je dat je kind later meer lust dan patat en pannenkoeken? Onderzoekers van Maastricht University bestuderen het en kwamen onlangs tot een interessante ontdekking. -
PREMIUMEnergierekening
Laura: ‘We willen tot ons pensioen hier wonen, dus maandlasten zo laag mogelijk krijgen’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Laura Baas (32) uit Siddeburen in Groningen. -
PREMIUM
Restaurant en hotel Piet Hein Eek failliet: ‘Het is een bijzonder heftige en uitdagende tijd’
EINDHOVEN - Het restaurant en hotel van ontwerper Piet Hein Eek op Strijp-R in Eindhoven zijn failliet verklaard. Na een duik in de cijfers is Eek tot de conclusie gekomen dat het hem niet gaat lukken om de schuld weg te poetsen die is ontstaan tijdens corona.Eindhoven -
Wat eten we vandaag: ovenschotel met rode kool, gehakt en koolrabipuree
Minder koolhydraten eten? Voor deze ovenschotel gebruiken we koolrabi in plaats van aardappel. Dankzij het zoet van de appel en het zuur van de rode kool serveer je een Hollands smaakbommetje. -
PREMIUM
In dit restaurant aan de rand van de Biesbosch eten we vlees noch vis, en dat is een feest voor de zintuigen
Langs velden vol paarden en weiden met runderen rijden we over de dijk in Werkendam, richting de pont die ons voor de deur van Herberg de Kop van ’t Land zal afzetten. We varen over, er doemt een dijkwoning op in de verte.
-
Is het beter om ’s ochtends of ’s avonds te douchen? Dit zeggen dermatologen
Een frisse douche om wakker te worden? Of toch maar een warm bad om goed te slapen? Iedereen heeft wel een favoriet moment om zich te wassen. Maar welk tijdstip van de dag is nu het beste voor je huid? Wij vroegen advies aan dermatologen Jan Gutermuth en Thomas Maselis. ,,Ook de duur van je douche speelt een belangrijke rol.” -
-
-
PREMIUM
Een luxe interieur maar geen kok: nieuw Marokkaans restaurant in Eindhoven na ruim een jaar nog niet open
EINDHOVEN – Een luxueus verbouwd Marokkaans restaurant in Eindhoven zoekt al meer dan een jaar een chef-kok. Bab Mansour, zoals de nieuwe eettent in de Kruisstraat heet, is daarom nog altijd niet geopend. Voor uitbater Mohamed Azarfane dringt de tijd: ,,Waar ben ik aan begonnen?”Eindhoven -
Wat Eten We Vandaag: Lasagne met rode biet en geitenkaas
Deze rode bietenlasagne is een vegetarische variant van klassieke lasagne. Tussen de lagen zit een zelfgemaakte bechamelsaus. De stukjes walnoot zorgen voor een lekkere, knapperige bite.