Links initiatiefnemers Jasper Palman (23) en Jesse Enkelaar (25), midden Shaked Franke (22), bedrijfsleider van restaurant De Pomp.
Volledig scherm
PREMIUM
Links initiatiefnemers Jasper Palman (23) en Jesse Enkelaar (25), midden Shaked Franke (22), bedrijfsleider van restaurant De Pomp. © Angeliek de Jonge

Jesse (25) wil dat de knop omgaat bij eten bestellen: ‘Horeca betaalt hoge kosten aan Thuisbezorgd’

In een tijd waarin veel horecaondernemers zijn aangewezen op bezorging lijkt Thuisbezorgd dé oplossing om maaltijden aan de man te brengen. Volgens Utrechter Jesse Enkelaar (25) is niets minder waar: ondernemers staan namelijk een flinke smak met geld af aan het platform. En dus kwam hij in actie. ,,Denk na over waar je bestelt.”

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.