Kerstbuffet voor een prikkie bij Ikea-vestigingen
Meubelgigant Ikea organiseert grote kerstbuffetten in verschillende vestigingen. In Duiven kunnen bijvoorbeeld 750 mensen aanschuiven voor het buffet met warme en koude gerechten.
Delen per e-mail
Het ‘julbord’ (Zweeds voor kerstmis)-buffet wordt op 16, 17, 18 en 19 december in Duiven georganiseerd. Op het menu staan ovengebakken of gekookte kerstham, gehaktballetjes, haring, gemarineerde zalm, eieren, variaties van kool, knäckebröd, kaas, gember. Volgens Ikea zijn dat gerechten die je op ieder julbord in Zweden aantreft.
Het buffet kost 9,95 euro per persoon, kinderen (tot 14 jaar) betalen 5,95 euro. Inschrijven is mogelijk tot 15 december, maar niet noodzakelijk.
Ook meerdere andere Ikea-vestigingen organiseren een julbord-buffet. Hengelo (16, 17, 18 en 19 december), Eindhoven (16, 17, 18 en 19), Heerlen (17, 18 en 19), Utrecht (16) en Zwolle (19) doen mee.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
halen en brengen Stampend het nieuwe jaar in: we troosten onszelf massaal met oer-Hollands eten
Stampend gaan we weer het nieuwe jaar in. Ook sterrenkoks maken zich er schuldig aan. Met liefde. Duizenden dampende hartverwarmende stamppotten belanden via de drive-thru op ons bord. -
Koken & eten / Video ‘Jonagoldman’ die Aldi-personeel uitschold dient klacht in voor schending van privacy
De Belg die in het Aldi-filiaal in Veurne het personeel uitschold omdat er geen jonagoldappelen meer voorhanden waren, heeft bij de politie een klacht ingediend wegens schending van de privacy. Dat bevestigt de lokale politie. De klant vindt het niet kunnen dat iemand hem stiekem heeft gefilmd en de beelden zonder zijn medeweten op het internet heeft gegooid. -
PREMIUM
Surinamers redden tuinders in het Westland: ‘Alsof ik weer even in de Amazone ben’
Toen tuinder Aad van der Kruk weg moest op zijn vaste stek en een nieuw bedrijf moest opstarten, besloot hij zijn kas te verhuren aan stedelingen. Zijn moestuintjes onder glas zijn populair, vooral in de Surinaamse gemeenschap. ‘Alsof ik weer even in de Amazone ben'. -
PREMIUM
Koken & eten Dit zijn de geheimen van succes HHB: 'De jury brandt de kandidaten niet tot de grond toe af’
Heel Holland Bakt trekt ook dit seizoen weer miljoenen kijkers. Wat is toch het geheim van het gezellige bakprogramma? Experts over de cijfers en de aantrekkingskracht. ,,Ze verkeren in tijdnood en zetten dan toch iets prachtigs neer. Dat is onderdeel van het succes.’’ -
Ikea voert sollicitatiegesprek thuis op de bank
Ikea zit te springen om personeel en om het sollicitanten makkelijk te maken worden de sollicitatiegesprekken thuis bij de kandidaten gevoerd.
-
PREMIUM
FIT Challenge: dag 10
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten. -
Wat Eten We Vandaag: Ricotta-gnocchi met broccolipesto
Zelf gnocchi maken moeilijk? Wij helpen je graag! Met dit recept tover je een heerlijke maaltijd op tafel. De gnocchi wordt gecombineerd met broccolipesto en erwten; een echte smaakexplosie. -
Wat Eten We Vandaag: Couscous met gerookte kip en avocadosaus
Wij zijn dol op couscous, omdat je er eindeloos mee kan variëren. Bovendien zet je het binnen een handomdraai op tafel. Deze keer met gerookte kip en een romige avocadosaus.