Kim Kardashian leert haar fans hoe je het best m&m's eet
De chocoladesnoepjes zijn zo uit het zakje ook lekker, maar Kim Kardashian heeft een eigen manier om ze te eten. Die methode deelde ze met haar fans. De video werd meer dan 3,5 miljoen keer bekeken.
Delen per e-mail
,,Ze zijn warm en zacht vanbinnen", zegt de realityster op de korte video die ze op haar twitteraccount deelde over haar ‘geheim’. ,,Ik doe ze 30 seconden in de magnetron. Dan smelten ze aan de binnenkant en heb je een knapperige buitenkant.”
Ze knijpt de m&m's - met en zonder nootjes - fijn tussen haar vingers waardoor de zachte chocolade eruit druipt. ,,Probeer het alsjeblieft. Het is zo bevredigend.” Het bericht werd 2400 keren geliket, meer dan 13 duizend keer gedeeld en de video werd 3,6 miljoen keer bekeken.
Het smelten lijkt in korte tijd populair te worden. Zelfs volgers die eigenlijk afgekickt waren, wagen een kansje. Anderen steken de draak met de eetgewoonten die de Kardashians ons leren. Kourtney Kardashian kwam in 2016 met de techniek die je nodig hebt om Kitkat te eten en Khloé leerde de wereld hoe je oreokoekjes opstapelt.
Iets warms, iets smeltends, iets van chocolade. Deze lavacakejes zijn klassiekers:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Borrelhap met echte pieperwijn
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Een bezoekje van een bakgrage foodblogger maakt mevrouw Hamersma wat onzeker, maar meneer Hamersma heeft nergens last van. -
Wat Eten We Vandaag: Kokos Laka met koriander visballetjes
Laksa is een currysoep afkomstig uit Singapore. Een pittige, romige noodlesoep die vaak gecombineerd wordt met vis. Wij gebruiken in dit recept witvis. Je kunt de currypasta zelf maken maar als je weinig tijd hebt, kun je ook kant-en-klare currypasta gebruiken. -
Wetenschappelijk Bewezen Deze factoren bepalen of je iets lekker vindt of ergens van walgt
In de videoserie (W)etenschappelijk Bewezen beantwoorden hoogleraren brandende vragen over ons eten. In deze aflevering legt hoogleraar Kees de Graaf uit hoe het komt dat de een iets heel lekker vindt terwijl de ander ervan gruwt. -
Koken en Eten Deze supermarkt telt de dagen tot Kerst af met wijntjes
Aftellen tot kerst gebeurt steeds vaker met een adventskalender. Vroeger bevatte die traditiegetrouw nog chocola, tegenwoordig is er meer aanbod. Bijvoorbeeld de adventskalender van Aldi, gevuld met 24 flessen wijn. -
Koken & eten We willen minder vlees eten: dat ziektes van dier op mens overspringen, hangt velen de keel uit
Zeven op de tien Nederlanders vindt dat we minder vlees moeten eten. Vooral het voorkomen van het overspringen van ziektes van dier op mens is een belangrijke reden waarom mensen zouden moeten minderen met de vleesconsumptie.
-
Koken & eten Lubach hekelt misstanden slachterijen, kijkers geraakt: ‘Leed niet meer goed te praten’
Cabaretier Arjen Lubach heeft gisteravond in Zondag met Lubach een gevoelige snaar geraakt met zijn verhaal over de misstanden bij slachterijen. Hij toonde schokkende beelden en stak de draak met het ontoereikende toezicht. ‘Heel belangrijk om dit te tonen.’ -
Koken & eten De bakkende mannen gaan aan kop bij Heel Holland Bakt
In de vierde aflevering van Heel Holland Bakt - die werd bekeken door 3,1 miljoen kijkers - beoordeelden juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden de baksels van zeven overgebleven kandidaten. Ze maakten - gewoon in de tent - een rondje door Europa. Opvallend is dat vrouwen het tegen de mannen afleggen. -
Koken & eten / Video ‘Jonagoldman’ die Aldi-personeel uitschold dient klacht in voor schending van privacy
De Belg die in het Aldi-filiaal in Veurne het personeel uitschold omdat er geen jonagoldappelen meer voorhanden waren, heeft bij de politie een klacht ingediend wegens schending van de privacy. Dat bevestigt de lokale politie. De klant vindt het niet kunnen dat iemand hem stiekem heeft gefilmd en de beelden zonder zijn medeweten op het internet heeft gegooid.