Bakker Maxim Rousseau van Sucré Salé en slager Nick Warrington van ‘t Oude Ambacht (groen schort) zijn deel van het geheim om de hamburger van Lokaal Duinoord te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Bakker Maxim Rousseau van Sucré Salé en slager Nick Warrington van ‘t Oude Ambacht (groen schort) zijn deel van het geheim om de hamburger van Lokaal Duinoord te maken. © Henriette Guest

Kipsaté leren maken? Haagse chefs delen hun recepten voor een goed doel

Koken & etenHaarlem kwam er als eerste mee. Na Leiden en Utrecht volgt nu Den Haag. Binnenkort kun je gerechten van Haagse restaurants en cafés thuis zelf maken. Met het kookboek steunen de thuiskoks hun favoriete restaurants.   

0 reacties

 1. Utrechters fietsen met verpakkingsvrije kar vol noten, pasta en snoep door de stad: ‘Heeft u een potje mee?’
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Utrechters fietsen met verpak­kings­vrije kar vol noten, pasta en snoep door de stad: ‘Heeft u een potje mee?’

  Wie na een avondje lekker koken naar de plasticberg op het aanrecht kijkt, zal zich misschien afvragen: dit moet toch anders kunnen? Dat is precies hoe vier twintigers op het idee van hun verpakkingsvrije en reizende supermarkt Loos kwamen. Sinds twee maanden fietsen zij met hun winkel door de stad Utrecht. ,,We moeten iets tegen de plasticvervuiling doen.”
 2. Silk Road in Tilburg heeft passie voor zinderende kruidenmengsels
  PREMIUM

  Silk Road in Tilburg heeft passie voor zinderende kruiden­meng­sels

  TILBURG - De zijderoute is de benaming voor een eeuwenoud netwerk van handelsroutes tussen het oude China en het Romeinse rijk. Naast zijde werden er onder andere ook diamanten, vruchten, thee en specerijen vervoerd. Niet alleen werd er handel uitgewisseld maar ook kennis van verschillende culturen en culinaire verscheidenheid. Bij restaurant Silk Road aan de Heuvelring in Tilburg worden allerhande gerechten uit de zijderoute geserveerd. Score: 7,8.