Maak kennis met 'the naked chef'. Deze man doet zijn naam eer aan.

Deze chef heeft het allemaal: als je er zo uitziet en ook nog lekker kunt koken, dan kan er weinig misgaan! Dat moet hij zelf ook gedacht hebben toen hij besloot om in z'n blote bast achter het fornuis te kruipen. Oppassen geblazen met de spetters!

Volledig scherm
© Baby Brasa Instagram

Franco Nuriega weet hoe hij de aandacht van de vrouwtjes trekt. Nadat hij in 2007 naar New York verhuisde om te gaan acteren, kwam hij uiteindelijk in een hele andere branche terecht. Hij opende een restaurant en voegde hier vorig jaar een YouTube kanaal aan toe. De inmiddels 28-jarige Peruaan gaat goed van start en weet de volgers binnen te slepen door regelmatig een ontbloot bovenlijf te showen. Ach, dat kan geen kwaad, toch? 

Volledig scherm
© Baby Brasa Instagram

Naar eigen zeggen vindt Franco het gewoon lekker om zijn kleding uit te trekken als hij thuiskomt, waarna hij aan de slag gaat in de keuken. Hmm hm, ja ja.

Op zijn YouTube-kanaal staan verschillende kookvideo's met Franco in de hoofdrol. De video waarin hij een chia pudding maakt, tikt na een jaar tijd zelfs de 745.000 views aan! Hoe dan ook: niet slecht, Franco, niet slecht. 

Volledig scherm
© Baby Brasa Instagram