Makkelijke maaltijd: deze vijf wrapmaaltijden zijn zo klaar
Koken & etenMet wraps kun je alle kanten op. De ronde schijven zijn net als aardappelen, rijst of pasta het begin van veel soorten maaltijden want je kunt ze vullen met van alles en nog wat. Hieronder de vijf lekkerste van Eatertainment.
Rode bietenwraps met linzen en cottage cheese: lekker gezond door de groenten en ook nog eens zo klaar. In een kwartiertjes staan de rode wraps op tafel.
Couscoussalade met garnalen in een tortillabowl: gewokte garnalen, avocado en mango in een couscoussalade. Ook deze maaltijd staat snel op tafel: in twintig minuten ben je klaar.
Bietentortilla’s met aardbeien, kwark en gepofte quinoa: wraps als ontbijt? Waarom niet. Deze bietentortilla’s zijn in een handomdraai gemaakt en de combinatie aardbeien, kwark en gepofte quinoa zorgt voor een goed begin van je dag.
Wrap met falafel en kruidige boontjes: dol op pittige wraps? Als je ook nog je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente wilt binnenkrijgen, dan is deze versie met sperziebonen een goede keuze. De boemboe zorgt voor lekker veel smaak.
Knapperige tortilla’s met kip, mais en kidneybonen: voor de liefhebbers van Mexicaanse smaken. In deze wraps zitten kip, mais en kidneybonen. En natuurlijk romige crème fraiche.
In de Mexicaanse sferen? Probeer deze tortillasoep van Miljuschka:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
interview
Paniek om een dringend mailtje van de baas: waarom ons brein soms worstelt met werk
Kenniswerk is zwaar voor onze mentale gezondheid, ziet Christianne Vink, psycholoog en auteur van Het grote hoe ik werk boek. Ze ontmoet in haar praktijk werkenden die worstelen met vermoeidheid en stress, en zich tegelijkertijd moeilijk kunnen concentreren. Wat kun je daaraan doen? -
PREMIUM
Meer uren per dag werken in minder dagen, kan het?
Meer tijd voor ons sociale leven, minder files en minder drukte bij de kinderopvang. Om de problemen op de arbeidsmarkt aan te pakken, komt internist en hoogleraar Marcel Levi met een opmerkelijk voorstel: ga hetzelfde aantal uren werken in minder dagen. -
Koken & Weten
Volop rivierkreeften in water en zelfs op straat, maar mag je ze vangen en opeten?
In de rubriek Koken & Weten duikt gezondheidsjournalist Tijn Elferink in een voedingsonderwerp waar verwarring over bestaat. Dit keer: kun je rivierkreeften uit de sloot gewoon opeten? -
Koken & Eten
Vlees van ruim duizend edelherten in de Oostvaardersplassen binnenkort weer te koop
Staatsbosbeheer moet deze winter 1600 edelherten afschieten in de Oostvaardersplassen in Flevoland. In het natuurgebied is ruimte voor maximaal vijfhonderd herten. Een klein deel van deze herten blijft achter in het gebied als voer voor andere dieren en micro-organismen. De andere herten komen beschikbaar voor consumptie. -
De vier lekkerste manieren om zoete aardappelen te eten
Zoete aardappelen zijn minstens even veelzijdig als de gewone aardappel. Je kunt er frietjes van maken of puree. Of wat denk je van een bakplaatgerecht? Hieronder vind je vier heerlijke manieren om van zoete aardappelen te genieten.
-
Dit zijn de goedkoopste auto's voor private lease
Met private lease kun je voor een vast bedrag in een gloednieuwe auto rijden. Nagenoeg alles is inbegrepen: of het nu wegenbelasting, de verzekering, onderhoud of pechhulp is, je hoeft er niet over na te denken. Dit zijn de goedkoopste modellen. -
-
-
PREMIUMVideo
Kreeftenbier van Kompaan valt in de smaak: ‘Ze zijn niet levend de ketel ingegaan’
De een moet er niet aan denken, bij de ander loopt het water in de mond. Donderdag proefden de eerste mensen het nieuwe kreeftenbier van de Haagse bierbrouwerij Kompaan. ,,We willen mensen verrassen met wat er allemaal mogelijk is met bier.” -
Wat Eten We Vandaag: Stoofpotje van tempeh
Een lekker stoofpotje met rundvlees of kip is altijd goed, maar waarom zou je niet eens een vegetarische variant proberen? Dit stoofpotje met tempeh is om van te smullen en rijk van smaak door de laurier, tijm en rode wijn.