Chef-kok Martijn Kajuiter wordt de zogenoemde executive chef voor alles dat met eten te maken heeft in het nog te openen hotel WSHS in Gouda.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Martijn Kajuiter wordt de zogenoemde executive chef voor alles dat met eten te maken heeft in het nog te openen hotel WSHS in Gouda. © Pim Mul

Martijn (45) verdiende Michelinster op een Ierse klif, nu komt hij zijn kookkunsten vertonen in Gouda

Hij was in 2010 de eerste in Ierland die buiten Dublin een Michelinster kreeg. En hij stond achter de stoof voor gasten die soms het vliegtuig namen om te komen eten. Binnenkort bestiert de chef-kok hotel Relais & Chateaux Weeshuis Gouda. Zijn naam: Martijn Kajuiter (45).

  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant