De brigade van Beymen Rotterdam: vlnr Yusef (bediening), Büngamin (chef), Yücel (bediening) en Aboud (chef).
Volledig scherm
PREMIUM
De brigade van Beymen Rotterdam: vlnr Yusef (bediening), Büngamin (chef), Yücel (bediening) en Aboud (chef). © Frank de Roo

Mediterraans chique sfeer bij BeyMen: kruidige Turkse gerechten en een waterpijp als dessert

Gouden PollepelBij BeyMen geen wijn of bier. Wel thee. En spannende kruidige Turkse gerechten. Plus een waterpijp als dessert. Kortom, kostelijke avond.

  1. Aline (15) redt leven van man die zich verslikt in restaurant
    PREMIUM

    Aline (15) redt leven van man die zich verslikt in restaurant

    Met wat basiskennis EHBO kan je een mensenleven redden. Vraag dat maar aan de 15-jarige Aline Van den Berghe uit het Belgische Sint-Martens-Latem. Gedreven door adrenaline en met een sterk staaltje koelbloedigheid wist het meisje tijdens een etentje in een restaurant het leven van een man, die aan het stikken was in een stuk vlees, te redden via reanimatie. ,,Ik zou het mezelf nooit vergeven hebben, mocht ik niets gedaan hebben”, zegt Aline.