Michelin deelt weer sterren uit: dit zijn de trends die inspecteurs signaleren in toprestaurants

Koken & EtenAls je het Michelin-hoofdinspecteur Werner Loens vraagt, mogen we in ons land niet mopperen over onze culinaire talenten. ‘Er zitten leuke surprises bij’, verklapt hij alvast over de online gids die komende maandag uitkomt. 

  1. ‘Help mee, eet de wereld mooier’
    VAN DE LEZER

    ‘Help mee, eet de wereld mooier’

    Maandag was het de internationale dag van de biodiversiteit. Een belangrijke dag om bij stil te staan, vindt Femke Dingemans van de Brabantse Milieufederatie, want de biodiversiteit in Nederland – en elders in de wereld – neemt sterk af. Volgens Dingemans kun je elke dag bijdragen aan de bescherming van de biodiversiteit.
    Cranendonck, Eindhoven, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Reusel-De Mierden, Valkenswaard