Onderweg? Deze gerechten neem je makkelijk mee
Het is weer zomer en er is geen beter moment om eropuit te trekken. Maar elke bestemming is leuker wanneer je het met lekker eten kan combineren. Daarom verzamelde Eatertainment voor ons deze vier handige recepten voor gerechten die je makkelijk kunt meenemen. Honderd procent achterbankbestendig!
Sommige mensen vinden elk gerecht dat mogelijk in een bakje past, geschikt eten voor onderweg. Maar deze gerechten kun je gewoon met je handen eten, zonder dat het een smeerboel wordt. Lekker zomers, fijn voor onderweg en leuk om te maken.
Kip-dragon focaccia: De frisse combinatie van kip en dragon is typisch Frans en de focaccia is helemaal Italiaans. Samen vormen zij het perfecte Zuid-Europese broodje voor jouw vakantie.
Citroenlimonade met tijm: Ouderwetse limonade met een kruidige twist. Een verkoelend drankje voor wanneer de hitte je te veel wordt.
Aardbei crumble muffins: Zoet zomerfruit in een knapperig gebakje? Deze muffins zijn ideaal voor elke picknick.
Frambozen bliss balls: Deze combinatie van zoete frambozen met de kokoscrunch van een Ferrero Rocher klinkt als een guilty pleasure, maar deze balletjes zijn stiekem hartstikke gezond!
BLT sandwich deluxe: Deze klassieke sandwich wordt extra groot uitgevoerd deze zomer. Bacon, sla en tomaat zorgen dat je na deze sandwich weer even vooruit kunt.
Meer inspiratie en tips voor in de keuken vind je hier:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Vegan op het platteland? Dat is allesbehalve makkelijk
Veganisme rukt snel op, maar op het platteland is dat niet altijd een gemakkelijke keuze. In vergelijking met de grote steden is het veganistische assortiment in winkels én horeca veel beperkter. ,,Als ik eens wat bijzonders en veganistisch wil eten, moet ik naar de stad toe.” -
PREMIUM
Restaurant en hotel Piet Hein Eek failliet: ‘Het is een bijzonder heftige en uitdagende tijd’
EINDHOVEN - Het restaurant en hotel van ontwerper Piet Hein Eek op Strijp-R in Eindhoven zijn failliet verklaard. Na een duik in de cijfers is Eek tot de conclusie gekomen dat het hem niet gaat lukken om de schuld weg te poetsen die is ontstaan tijdens corona.Eindhoven -
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk. -
PREMIUM
'Meiden mogen later net zo van seks genieten als jongens’
Tijdens de Week van de Lentekriebels, die vandaag op basisscholen begint, horen oudere leerlingen nu ook alles over, jawel, de clitoris. Want die is net zo belangrijk als de piemel, stelt Elsbeth Reitzema. -
PREMIUMEnergie
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten?
-
Wat Eten We Vandaag: Kabeljauw in knapperig korstje
Een licht stukje vis met een knapperig maar ook romig korstje, dankzij de toevoeging van kwark. -
-
-
PREMIUM
Hoe Rusland kaas met een Nederlands ‘korstje’ omarmde
Kaas en Rusland, het was decennialang een moeizame combinatie. Maar sinds Moskou zeven jaar geleden de invoer van kaas verbood, waagden honderden kleine boeren zich aan de productie ervan. Onder hen de kleurrijke Jay Close, die het vak in Nederland leerde. -
‘Beste chef-kok ter wereld’ Guy Savoy verliest zijn derde Michelinster
De Franse topchef Guy Savoy, al zes jaar op rij de beste chef-kok ter wereld, verliest dit jaar een Michelinster. Zijn restaurant valt terug van drie naar twee sterren, zo heeft de Michelingids bekendgemaakt.