Cathy van Klaveren
Volledig scherm
© Cathy van Klaveren

Pizza-oven: Als je deze opstookt tot 500 (!) graden dan heb je ‘de beste pizza ooit’

BUITEN KOKENLaat de luxe keuken even links liggen. Deze zomer ontdekken we de charme van buiten koken. Van primitief op vuur tot chic met een moderne barbecue. Vandaag: een verplaatsbare pizza-oven.

  1. Radioman én cocktailliefhebber Jurgen van den Berg deelt toptips: ‘Cocktail is schilderijtje van vloeistoffen’
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Radioman én cocktail­lief­heb­ber Jurgen van den Berg deelt toptips: ‘Cocktail is schilderij­tje van vloeistof­fen’

    Hij is absoluut géén pro in het maken van cocktails, benadrukt hij, maar slechts een ‘hobbyshaker’. Eentje die ijsblokjes gewoon met z’n hand pakt in plaats van met een ijsblokjestang, maar wél eigenaar is van een ‘jigger’ (een maatbekertje) en een cocktailbijbel. Drie cocktailrecepten voor de zomer van radiopresentator Jurgen van den Berg uit Utrecht.