PREMIUM
Ruige pizza’s uit de houtoven van Fermin met damhert, schorseneren en valeriaan
De Pollepel ThuisDe klassieke pizza kennen we allemaal. Maar hoe verrassend is het als er ineens iets heel anders op je pizza ligt dan salami, mozzarella of tonijn. Bij restaurant Fermin bakken ze tijdens de horecasluiting afhaalpizza’s in Fermin-stijl: stoere, creatieve pizza’s uit eigen houtoven.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Dit zijn de addertjes onder het gras van private lease
Ooit was er geen hond in geïnteresseerd, maar inmiddels is private lease niet meer weg te denken uit het Nederlandse autolandschap. Autorijden zonder zorgen over restwaarde, inruil of onderhoud en met een maandbedrag waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Maar er zitten addertjes onder het gras. -
PREMIUM
Met deze bomen heb je snel een koeler terras
De beste remedie tegen een hete zomer? Onze tuinexpert Laurence Machiels weet raad: plant nu nog bomen! Afhankelijk van de grootte van je tuin, legt ze uit welke bomen het best tot hun recht komen en welke genoeg (maar ook niet te veel) schaduw geven. ,,Strooi een mulchlaag van compost of bladaarde onder de boom, dat houdt de verdamping tegen.’’ -
PREMIUM
Prijst het pilsje zich met de nieuwste prijsverhoging uit het café? ‘Brouwerijen jagen consument de kroeg uit’
Wéér een prijsverhoging voor het pilsje. Grote brouwerijen rekenen sinds 2020 ruim 20 procent meer voor hun fusten en ze worden nóg duurder. De horeca klaagt. En de consument? ,,Die blijft drinken en dat weten de brouwers ook.”Breda -
Wat Eten We Vandaag: Speculoos-ontbijttaartje
Begin de dag feestelijk met dit speculoos ontbijttaartje. Lekker en voedzaam dankzij de havermout. Het taartje is warm het lekkerst, maar je kunt ‘m ook eerder afbakken en een paar dagen in de koelkast bewaren. -
Is zout nou wel of niet slecht voor je bloeddruk?
Over de hoeveelheid keukenzout die we gebruiken, is veel te doen. Toch heeft zout ook belangrijke functies, zegt voedingsdeskundige Karine Hoenderdos. In deze rubriek beantwoordt ons panel aan deskundigen elke week een lezersvraag over voeding, gezondheid of relaties.
-
PREMIUM
Biergarten opent binnenkort op Strijp-S in Eindhoven
EINDHOVEN – Het Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven heeft er binnenkort een nieuwe publiekstrekker bij. Biergarten is de naam van het horecaconcept dat naar Eindhoven komt en in Rotterdam al tien jaar succes boekt.Eindhoven -
-
-
PREMIUMDe Pollepel Thuis
Coronaproof door de drive-thru van Alfredo’s: alsof je door de teststraat rijdt, maar dan véél leuker
De Mexicaanse keuken is (alweer een poosje) helemaal terug. En veel beter en authentieker dan in de jaren tachtig en negentig, toen de taco in Nederland een noviteit was. Voor De Pollepel Thuis gaan we geheel coronaproof door de drive-thru van Alfredo’s Taqueria in het Industriegebouw. -
Wat eten we vandaag: ovenschotel met rode kool, gehakt en koolrabipuree
Minder koolhydraten eten? Voor deze ovenschotel gebruiken we koolrabi in plaats van aardappel. Dankzij het zoet van de appel en het zuur van de rode kool serveer je een Hollands smaakbommetje.