Volledig scherm
PREMIUM

Slachtafvaldiner op dierendag: met dit gerecht maak je het weer goed met de dieren

Koken & etenMevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Na een bloederig eetfestijn maken de Hamersma’s het vandaag goed met de dieren.

  1. Zelf bepalen hoe duur je eten is en waar het vandaan komt, dat is het idee achter Onze Markt
    PREMIUM
    VIDEO

    Zelf bepalen hoe duur je eten is en waar het vandaan komt, dat is het idee achter Onze Markt

    Baas worden over je eigen voedsel. Dat is het idee achter de consumentenbeweging die vier jaar geleden in Frankrijk begon met het verkopen van melk onder het eigen label C’est qui le patron, oftewel ‘Wie is de baas’. Inmiddels verkopen bijna alle Franse supermarkten dertig C’est qui le patron-producten zoals groenten, zuivel en bier. Onder de naam ‘Onze Markt’ begint de beweging nu ook in Nederland.
  1. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant

  2. Met dit bijzondere recept maak je de perfecte nasi goreng
    Play

    Met dit bijzondere recept maak je de perfecte nasi goreng