PREMIUM
Stormloop bij eerste pizza-automaat in Nederland: 's nachts in de rij voor verse pizza
VIDEOEen verse, ambachtelijke pizza binnen drie minuten na bestelling uit een automaat? In België is het apparaat van 90.000 euro een regelrechte hit, sinds deze week staat er ook een in Nederland. Mensen reageren verheugd, maar de klassieke pizzabakker is kritisch: ,,Dat is geen pizza, maar een spons.”
Trots toont Rob Schellenboom van garage Schellenboom De Haak in Hoek van Holland een pizza Quattro Formaggi. De Italiaanse lekkernij is in drie minuten bereid in de eerste pizza-automaat van Nederland. ,,Ik lust geen pizza, maar dat mag de pret niet drukken”, lacht hij. ,,Binnen anderhalve dag waren we door de eerste voorraad heen.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Wortelcake met walnoten en sinaasappel-roomkaasglazuur
Wortelen geven een zoete smaak aan gerechten, vandaar dat wortelen graag gebruikt worden voor de bereiding van cake. Deze wortelcake is door de toevoeging van sinaasappel-roomkaasglazuur en knapperige walnoten een stuk verrassender dan de traditionele variant en heeft een frisse nasmaak. -
Wat Eten We Vandaag: No-bake cheesecake ontbijttaartjes met passievrucht
Deze ontbijttaartjes hebben een zachte dadelbodem en zijn gevuld met roomkaas en kwark. Door de vulling te combineren met kokosyoghurt zijn de taartjes zeer geschikt als voedzaam ontbijt. Ideaal om een dag van te voren klaar te maken, zodat er ’s ochtends een heerlijke verrassing op je te wachten staat. -
Koken & eten
Waarom een ijsje met een houten lepel eten voor sommige mensen verschrikkelijk is
Er doen veel verhalen de ronde over eten en drinken. Deze week: houten ijslepels. Laura Obdeijn zoekt uit het zit. -
PREMIUM
Spannende weken voor wijnboeren: ‘Als het nu gaat regenen is het afgelopen met de oogst’
Kleine wijngaarden in de regio kregen dit seizoen met veel regenval te maken. Er komt daarom een spannende tijd aan voor wijnboeren, zoals in het Groene Hart. ,,Met herfstachtige taferelen is mijn oogst ten einde.” -
Energierekening
Ad: ‘Ik heb zelf ventilatoren onder de radiator geklikt voor optimale verwarming’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Ad Voermans (66) uit Rijen, bij Breda.
-
Werk jij liever thuis omdat je daar productiever bent? ‘Gaat om meer dan je to-dolijst afstrepen’
Een goede verstandhouding met collega’s, leidinggevenden of klanten maakt je werkdag niet alleen plezieriger, maar zorgt er ook voor dat je meer gedaan krijgt. Mirjam Wiersma, auteur van twee boeken over zakelijk flirten, vertelt hoe je jezelf op de kaart zet en mooie relaties opbouwt met anderen. Deze keer: een intern netwerk. -
Grootste whiskyfles ter wereld verkocht voor 1,3 miljoen euro
's Werelds grootste whiskyfles is afgelopen woensdag tijdens een veiling onder de hamer gegaan voor 1,3 miljoen euro (1,1 miljoen Britse pond). Dit meldt het internationale veilinghuis Lyon and Turnbull. -
PREMIUM
Goedkoop tanken? Volgende week loont het zelfs om 200 kilometer om te rijden
De brandstofprijzen gaan volgende week in Duitsland zo hard omlaag, dat het prijsverschil met wat je bij een Nederlands tankstation betaalt gigantisch wordt. Vanaf woensdag geldt in Duitsland een adviesprijs van 1,72 euro per liter, minimaal 40 cent minder dan in Nederland. Loont het om daarom naar Duitsland te rijden voor een tankbeurt?