Wat Eten We Vandaag: Aardappel- knolselderijstamppot met paddenstoelen
Een heerlijk gerecht voor deze tijd van het jaar: stamppot. Deze vegetarische aardappel- knolselderijstamppot met paddenstoelen is lichter van structuur door de knolselderij. Door de paddenstoelen en jus krijgt de stamppot veel smaak en mis je het vlees niet.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch
Ingrediënten:
- 250 gr kruimige aardappelen
- 250 gr knolselderij
- 10 gr gedroogde shiitake paddenstoelen
- 200 gr gemengde paddenstoelen
- 20 gr roomboter
- 1 ui
- 250 ml paddenstoelenbouillon
- Peper en zout
- 3 el grove mosterd
- 75 ml volle melk
- 100 gr waterkers
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Pittige makreelcouscous met sugar snaps
-
Wat Eten We Vandaag: Ovenschotel patatas bravas met chorizo
Heerlijk Spaans comfort food: patatas bravas en chorizo. Serveer het gerecht in een grote schaal, hier kun je het direct uit eten. Lekker bij de borrel, maar ook geschikt als volwaardig diner door de paprika en courgette. -
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
De meeste mensen stellen dat wat ze moeten doen uit en voelen zich daar dan schuldig over. Vooral niet doen, legt filosoof John Perry uit aan journalist en notoire uitsteller Saskia Smith. Een gestructureerde uitsteller krijgt volgens hem juist een heleboel voor elkaar omdat ze die andere dingen niet doen. -
Wat Eten We Vandaag: Rabarber compote
Rabarber is zurig en aards van smaak. Met de toevoeging van sinaasappel en kardemom wordt de smaak zoeter en frisser. Compote is een heerlijke toevoeging om door de yoghurt te roeren of om in gebak of op brood te gebruiken. -
autotest
Zo gaat de Renault Espace met zijn tijd mee: van MPV naar SUV
De zesde generatie van de Renault Espace heeft weinig gemeen met de praktische busjes van de eerste vier generaties. De multifunctionele indeling uit het verleden is verdwenen en soepele zescilinders maakten plaats voor haperende hybrides.
-
PREMIUMEnergierekening
Hans woont op 28 vierkante meter en heeft laag gasverbruik: ‘Merk wel dat alles duurder is’
-
-
-
Receptenwedstrijd
Vegan chocolademousse van Gusto-040, de achtste in de receptenwedstrijd
Gusto-040 aan de Gestelsestraat 240 in Eindhoven maakte voor de vegan receptenwedstrijd een vegan chocolademousse. Dit is het achtste gerecht van de wedstrijd. ,,Het is ons succesvolste vegan desert recept tot nu toe”, zeggen ze bij Gusto-040.Eindhoven -
Wat Eten We Vandaag: Vers pastadeeg
Zelf pasta maken is leuk én smaakt extra lekker. Er bestaan twee soorten pastadeeg: met ei en zonder ei. Deze variant is zonder ei, dus veganistisch. Dit soepele pastadeeg is de basis van jouw favoriete pasta.