Wat Eten We Vandaag: Aardappel-pompoenfrittata met Taleggio
Fritatta komt uit de Italiaanse keuken en is vergelijkbaar met de Spaanse aardappeltortilla. Het gerecht is een goedgevulde omelet, en leent zich uitstekend om overgebleven ingrediënten in te verwerken.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten (+30 minuten wachttijd)
Aantal porties: 4
Categorie: vegetarisch, diner
Ingrediënten:
- 400 gr vastkokende aardappelen
- 600 gr flespompoen
- 4 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes rozemarijn
- 2 el olijfolie
- Peper en zout
- 6 eieren
- 50 ml kookroom
- 100 gr Taleggio kaas
- 30 gr walnoten
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het op Eatertainment.nl
Zin in iets anders? Eatertainment biedt persoonlijke food inspiratie voor ieder moment, online én bij jou in de buurt. Met de menu planner plan je gemakkelijk jouw weekmenu met verrassende recepten afgestemd op jouw wensen. Met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snacks tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Hier vind je video’s over Koken & Eten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Broccoliwafels met cherrytomaten en mozzarella
-
PREMIUM
Geen vet eten om hartkwaal te voorkomen? Een hardnekkige fabel, zegt cardioloog
Wat veroorzaakt hartaandoeningen, en hoe houd je je hart gezond? Daar gaan meerdere adviezen en wijsheden over rond. Cardioloog Janneke Wittekoek vertelt wat er waar is van zes veelgehoorde stellingen over hartgezondheid. -
PREMIUMzes vragen
Een zonneboiler levert gratis warm water: in zoveel jaar verdien je hem terug
Ondanks stijgende prijzen en langere levertijden blijven zonnepanelen als warme broodjes over de toonbank vliegen. Terwijl zonneboilers maar mondjesmaat worden verkocht. Is dat terecht? Zes vragen over de potentie van een zonneboilersysteem op je dak. -
PREMIUM
Geen Michelinster voor Nico en Sonja Boreas na terugkeer in Leende: één dag te weinig open
EINDHOVEN - Voor het eerst in jaren sleepte het echtpaar Nico en Sonja Boreas geen Michelinster in de wacht. Ze verhuisden onlangs met hun restaurant Sabero van Roermond naar Leende, waar hun twee sterren zijn vervallen. ,,Dit is geen verrassing”, zegt Sonja.Leende, Heeze, Waalre-dorp, Nuenen, Eindhoven -
Wat Eten We Vandaag: Vegetarische empanadas met kastanjechampignons
Empanadas zijn pasteitjes uit de Argentijnse keuken die zowel met een hartige als zoete vulling worden gemaakt. Empanadas kun je gemakkelijk zelf maken met kant-en-klaar bladerdeeg. Over het algemeen worden ze gevuld met gehakt, maar wij gaan voor een vegetarische vulling en dat is net zo lekker.
-
Is versgeperst fruitsap even gezond als het stuk fruit op zich?
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Paella met gegrilde groenten en olijven
Paella vindt zijn oorsprong in de omgeving van Valencia en wordt daar ook wel Paella Valenciana genoemd. Met de ingrediënten van paella kun je eindeloos variëren. Vis, vlees, groenten of een mix daarvan. Wij gaan in dit recept voor een vegetarische variant met gegrilde groenten en zwarte olijven. -
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek.