Wat Eten We Vandaag: Avocado-courgette soep met feta
Een frisse en tegelijkertijd romige soep. Deze geweldige soep van avocado en courgette is snel klaar. Bovendien is soep makkelijk van tevoren klaar te maken. Met dit recept tover je binnen no-time een lunch vol groenten op tafel. Ideaal voor de warmere dagen.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Ontbijt & lunch
Ingrediënten:
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- 1 courgette
- Zout en peper
- 200 ml groentebouillon
- 2 avocado’s
- 2 el crème fraîche
- 100 gr feta
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde asperges met burrata en amandel-knoflookkruim
-
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
Harmen Visser (28) uit Eindhoven heeft twee verschillende energiecontracten omdat dit voor hem voordeliger is. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
PREMIUM3
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
Drie op de tien Nederlanders rijden inmiddels op een elektrische fiets. Ook relatief jonge fietsers zijn overstag. Is dat nou goed nieuws? Want trappen met ondersteuning is toch lang niet zo gezond als jezelf verplaatsen op een gewone fiets? De Fietsersbond en een bewegingswetenschapper zetten op een rij wat de verschillen zijn. -
Wat Eten We Vandaag: Geitenkaas borrelballetjes
Liefhebber van geitenkaas? Dan mag dit hapje niet ontbreken tijdens een borrel. De balletjes van geitenkaas zijn bedekt met verschillende toppings voor een ware smaaksensatie. Heerlijk in combinatie met crackers en bovendien een echte eyecatcher op tafel. -
Wat Eten We Vandaag: Chocoladecake met hazelnoten
Een cake van chocolade met hazelnoten: wie wordt daar nou niet gelukkig van? De combinatie van chocolade en hazelnoten staat garant voor succes.
-
Wat Eten We Vandaag: Sliptong ‘Picasso’ met ovenfrietjes
-
-
-
PREMIUM
Subsidie om je huis te verduurzamen? Super lastig. Met deze tips lukt het hopelijk wel
Een op de drie huiseigenaren krijgt het niet voor elkaar subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van de eigen woning. Het hele aanvraagproces voor de Investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) is voor veel huiseigenaren onbegrijpelijk, ontoegankelijk en zeer tijdrovend. Met deze tips wordt het iets eenvoudiger. -
Wat Eten We Vandaag: Churros met chocoladesaus
Churros: de Spaanse lekkernij met kaneelachtige geur. De zoetige snacks zijn enigszins vergelijkbaar met donuts. We bestrooien de churros met kaneelsuiker en traditioneel serveer je ze met chocoladesaus.