Wat Eten We Vandaag: Babi pangang buns
Babi pangang, iedereen kent het wel. Maar wist je dat je dit ook heel makkelijk zelf maakt? In dit gerecht vullen we warme broodjes met kruidig vlees in de welbekende saus. Heerlijk afgetopt met komkommer, atjar en gefrituurde uitjes.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 4
Categorie: vlees
Ingrediënten:
- 4 witte pistolets
- 1 el five spice powder (kruidenmengsel)
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen peper
- 1 tl komijnpoeder
- ½ el rietsuiker
- 1 el paprikapoeder
- 4 speklappen, zonder zwoerd
- 2 el olie
- 2 teentjes knoflook
- 1 kleine ui
- 1 el olijfolie
- 1 tl gember
- 300 ml water
- 4 el chilisaus
- ½ citroen, sap
- 3 el ketchup
- 1 tl sambal
- 2 mini komkommers
- 4 el atjar
- 4 el gebakken uitjes
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Courgette fritters met romesco dip
-
Getest: Dit is de beste wasmachine voor grotere huishoudens
Wat is de beste wasmachine voor een gezin van 5 personen of meer? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord. -
PREMIUMEnergierekening
Harmen: ‘Mijn huis had energielabel C, maar dat was misschien een beetje optimistisch’
Harmen Visser (28) uit Eindhoven heeft twee verschillende energiecontracten omdat dit voor hem voordeliger is. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. -
Wat Eten We Vandaag: Bloemkoolsteak met linzensalade
Deze bloemkoolsteaks zijn een leuk alternatief voor vlees, vanwege de geroosterde smaak. Het roosteren geeft de bloemkool een zoete smaak, zoeter dan wanneer je bloemkool zou koken. -
Receptenwedstrijd
Jungle Café maakt wrap met doperwtenspread en plantaardige zallum
EINDHOVEN - Het Jungle Café aan de Edisonstraat 21 is een vegan en kindvriendelijk café voor koffie, ontbijt, lunch, maar ook catering. Voor de vegan receptenwedstrijd maakte de chef een wrap met doperwtenspread en plantaardige zallum.Eindhoven
-
PREMIUM
Gewone fiets bijna twee keer zo gezond als e-bike: zoveel calorieën verbrand je per uur
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Bami bowl met mango en sojabonen
Aziatische smaken, je kunt ons niet gelukkiger maken! Zo ook in een heerlijke bami bowl met mango en sojabonen. Makkelijk te maken en met slechts 8 ingrediënten simpel, maar ontzettend lekker. -
Wat Eten We Vandaag: Romige kip uit de oven
Ovengerechten, wie wordt daar niet blij van? Lekker makkelijk: even voorbereiden en de oven doet de rest van het werk. Dat is ook het geval bij deze heerlijke kip in romige saus. In slechts 10 minuten ben je klaar met de voorbereiding en kan de kip de oven in.