Wat Eten We Vandaag: Bagel burger met geitenkaas en gegrilde courgette
Wist je dat er zwarte knoflook bestaat? Door een zorgvuldig fermentatieproces verandert de kleur van witte knoflook in een diepe, zwarte kleur. Ook is zwarte knoflook zelfs nog gezonder én krijg je er geen slechte adem van. Wij gebruiken ’m bij deze burger.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment
Ingrediënten
- 4 bagels
- olijfolie
- ½ bol zwarte knoflook
- 1 ei
- 3 beschuiten (of 5 el paneermeel)
- peper en zout
- 500 gr rundergehakt
- 125 gr zachte geitenkaas
- 100 ml mayonaise
- 1/2 courgette, in plakken
- 1 appel, in dunne reepjes
- 1 roze ui, in dunne ringen
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten en kookvideo’s:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
De beste games voor...
De beste games voor op een feestje: zo krijg je iedereen rondom de televisie
Gamen is meer dan alleen maar schieten of voetballen, en is vaak veel makkelijker om aan te beginnen dan je misschien denkt. In deze rubriek geven we daarom laagdrempelige tips voor games in elke situatie. Vandaag: de beste games voor tijdens een feestje. -
PREMIUMKoken & Eten
Bubble tea populair bij jongeren: ‘Doet het goed op sociale media’
Bubblethee is een drankje van de toekomst als we de trendwatchers mogen geloven. Wat zit er in en welke smaak is populair? Deze experts weten er het fijne van. -
Wat Eten We Vandaag: Visburger met zoetzure komkommer en harissamayo
Zin in een burger, maar liever een avondje zonder vlees? Kies dan voor deze visburger van kabeljauw met zoetzure komkommer en harissamayo. De burger is makkelijk te maken en is een verantwoord alternatief. Wist je bijvoorbeeld dat kabeljauw barst van de vitamines en mineralen? Waaronder vitamine B, jodium en zink. -
Wat Eten We Vandaag: Libanese salade met gegrilde halloumi en frambozenjam
Fattoush, kende jij het al? Deze frisse salade met groente, kruiden en brood komt uit de Libanese keuken en kent tal van lekkere variaties. Wij geven er een leuke twist aan door het toevoegen van frambozen(jam) en halloumi kaas. -
Lidl past afbeelding op kroepoekverpakkingen aan vanwege ‘racistische’ elementen
Als je kroepoek koopt bij supermarkt Lidl, dan zie je op de verpakkingen een man met een lange snor en een rijsthoed. Dat is racistisch, vindt Asian Raisins, een belangenorganisatie die mensen bewust wil maken van discriminatie tegen Aziaten. De organisatie stuurde eind vorig jaar een mail naar de supermarkt, met als resultaat dat Lidl nu de illustraties aanpast.
-
Podcast
Nanette en Marlies verloren ongeboren baby: ‘Zoveel liefde voor zo’n ieniemini mensje’
Een zwangerschap leidt niet altijd tot een blakende, gezonde baby: per jaar verliezen in Nederland zo’n 25.000 vrouwen een ongeboren kindje. In de podcast Miskraammonologen, een productie van Ouders van Nu, AD en de regionale titels, hoor je de persoonlijke verhalen van deze vrouwen. Deze week vertellen Marlies en Nanette over hun miskramen. -
Albert Heijn
Wat Eten We Vandaag: Köfte kebab met yoghurtsaus
Dit bekende fastfoodgerecht maak je gewoon lekker zelf thuis. Zo is-ie nog gezond ook. -
vraag 't vtwonen
Zo wordt je huis een oase van rust: ‘Dat is echt een basisbehoefte’
In een rustig huis is het fijn thuiskomen na een lange werkdag. Hoe maak je van je huis zo’n serene plek? We vragen het Liza Wassenaar, stylist bij vtwonen.