Wat Eten We Vandaag: Bitterkoekjesarretjescake

De liefdesbaby van twee typisch Nederlandse lekkernijen: bitterkoekjes en arretjescake. Serveer ’m tijdens de koffie, lunch of als dessert om jezelf eens flink te verwennen. 

Ingrediënten

Bitterkoekjes

150 g amandelen zonder vlies
- 150 g poedersuiker
- 2 eiwitten
- 1 tl amandelextract

arretjescake

- 150 g roomboter
- 200 g pure chocolade
- 1 sinaasappel
- 50 g bruine basterdsuiker
- 60 g cacaopoeder
- Optioneel: 1-2 el amandellikeur of sinaasappellikeur

Benodigdheden

Keukenmachine, spuitzak met gladde spuitmond, bakpapier, zesteur, ronde springvorm en bakpapier

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande video’s vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Bitterkoekjes en arretjescake © 24Kitchen