Wat Eten We Vandaag: Borrelbrood met kaas, knoflook en peterselie
Zin om lekker te borrelen? Dit heerlijke borrelbrood mag niet ontbreken op jouw borrelplank. Het is erg makkelijk te maken en is ook nog eens ontzettend lekker gevuld met verschillende soorten kaas, knoflook en peterselie.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 1
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 1 brood naar keuze
- 1 teentje knoflook
- 100 gr ongezouten roomboter
- 1 bol mozzarella
- 3 el fijngesneden bladpeterselie
- 100 gr geraspte belegen kaas
- Zeezout
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Koud water of kokend water? Zo kook je je aardappelen het best
Eet jij vaak aardappelen? En hoe maak jij ze dan klaar? De een doet het met kokend water, de ander zet ze met koud water op. Experts geven hun adviezen voor het goed klaarmaken van de pieper. -
Wat Eten We Vandaag: Chocolate chip cookies
Houd jij van verse koekjes, maar heb je niet altijd zin om in de keuken te staan? Dan is meal preppen dé oplossing voor jou. Zo kun je op elk moment van de dag het deeg laten ontdooien en binnen 15 minuten van een warm vers koekje genieten. -
Wat Eten We Vandaag: Calzone met parmaham
Een calzone is een pizza waarbij de vulling in de dubbelgeklapte bodem zit. Calzone betekent ‘broek’ of ‘broekspijp’ wat niet meteen te herleiden is naar het gerecht, maar als je hier veel van eet moet de knoop van je broek wellicht wel los. -
PREMIUMKoken & Eten
Blijft bier beter in blik of in glas? En hoe tap je een perfecte pint? Expert geeft haar beste tips
Hoe tap je een perfect biertje? En als je geen tap hebt: hoe kan je je bier het best in een glas schenken zodat je een mooie schuimkraag krijgt? Waarom is een schuimkraag zo belangrijk?De Vlaamse biersommelier Sofie Vanrafelghem geeft de antwoorden op de Dag van het Bier. -
Tachtig procent van de Europese automobilisten kent dit waarschuwingssymbool niet
Waarschuwingssymbolen in de auto die aangeven dat er iets mis is, kunnen in de loop van de tijd veranderen, vooral wanneer de techniek aan boord verandert. De opkomst van hybrides en elektrische auto's kan voor een hoop verwarring zorgen.
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta met bimi en burrata
Pasta met bimi en burrata is een klassiek zuid-Italiaans (Siciliaans) recept. De anjovis en basilicum zorgen voor een verrassende smaak. De burrata maakt de pasta helemaal af. -
Wat Eten We Vandaag: Kruidige pulled pork taco’s
Deze taco’s zijn geïnspireerd door het Mexicaanse gerecht Cochinita Pibil. Het vlees wordt gekruid in een smaakvol mengsel met onder andere de specerij annatto. Annatto is zeer geliefd in Latijns-Amerika en zorgt voor een uitgesproken smaak. -
Zo deel je zo min mogelijk persoonlijke data met Facebook
Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat Facebook met hun persoonlijke data doet. Met onderstaande tips hou je zoveel mogelijk informatie privé.