Wat Eten We Vandaag: Caesarsalade met ansjovisdressing
Kan jij een lekkere caesarsalade wel waarderen? Dan moet je deze variant absoluut een keertje proberen! De baby romaine sla wordt gegrild voor een knapperige bite. De salade wordt afgetopt met een verrassende dressing van ansjovis.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 3 gepelde teentjes knoflook
- 2 ansjovisfilets
- 1 eidooier
- ½ el mosterd
- ½ citroen, sap
- 150 ml zonnebloemolie
- 2 eieren
- 1 verse ciabatta
- 4 el olijfolie
- 2 takjes rozemarijn
- 2 stuks baby romaine sla
- 40 gr Parmezaanse kaas
- Handje tuinkers
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMhuisarts vertelt
‘Vroeger keken we ’s avonds samen naar Disney+, maar nu wil ze niet meer’
Voor onze rubriek Huisarts Vertelt schrijft Rutger Verhoeff wekelijks over patiënten die hem raken. Deze week behandelt hij een patiënt met ernstige buikklachten. -
PREMIUMtips
De muren toe aan een likje verf? Zo kies je de juiste kleur
De gemiddelde Nederlander geeft de muren in huis elke drie tot vier jaar een nieuw kleurtje. Maar hoe kies je een goede tint? Heleen van Gent, kleurexpert bij AkzoNobel, geeft advies. -
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde maïskolven met frisse limoenmayonaise
Deze gegrilde maïskolven met limoenmayonaise zijn gebaseerd op de Mexicaanse keuken. Oorspronkelijk een écht streetfood gerecht, maar ook heel lekker om thuis te bereiden. -
PREMIUM
Kam, poten, hart, maag, niertjes, lever: alles van de kip is eetbaar
Een kip levert meer dan een steriele, blote kipfilet. Sterker, alle onderdelen zijn eetbaar, zegt chef-kok Nel Schellekens: ‘De kam is goddelijk in de salade. Van de klauwen werd vroeger kroepoek gemaakt.’ -
Wat Eten We Vandaag: Bloemkoolstamp met schelvis en Hollandse garnalen
Voor wie zowel van stamppot als van vis houdt, is deze stoemp met schelvis en Hollandse garnalen een ideaal gerecht.
-
Wat Eten We Vandaag: Biefstuksalade met gepofte tomaatjes
Heb je zin in een lekkere maaltijdsalade? Ga dan aan de slag met deze biefstuksalade met gepofte tomaatjes! De supersnelle salade zet je in slechts 20 minuten op tafel. Ideaal als voedzame avondmaaltijd op drukke dagen of als uitgebreide lunch. -
-
-
Met deze tool zie jij op welke toeslag of welk potje geld je recht hebt
Zorgtoeslag, huurtoeslag, bijzondere bijstand. Er zijn veel potjes met geld maar mensen weten ze vaak niet te vinden. Om die reden lanceren schuldhulporganisaties Geldfit en VoorzieningenWijzer nu een online Potjes-check. Zo kun je zelf raadplegen op welke voorzieningen je recht hebt. -
PREMIUM
Rijsttafel halen bij Mei Wah in Eindhoven is verleden tijd: ‘Het voelt toch alsof we gasten in de steek laten’
EINDHOVEN – Na 57 jaar gaat Chinees restaurant Mei Wah eind maart stoppen met afhaal- en bezorgmaaltijden. Ook neemt het restaurant afscheid van menu’s met klassiekers naar de geheime recepten van de familie Yuen. Het team in de keuken richt zich voortaan op authentiek Chinees eten met een eigentijdse twist.Eindhoven