Wat Eten We Vandaag: Carpaccio met dragon-truffelmayonaise

Met deze allemansvriend sla je de plank nooit mis. Vanavond maken we hem met dragon-truffelmayonaise en waterkers. Nodig je vrienden uit: met dit gerecht wordt het een feestje. 

Ingrediënten

- 2-3 el zwarte peperkorrels
- 500 g rundvlees: aan een 1 stuk (ossenhaas, rosbief of kogelbiefstuk)
- grof zeezout
- 80 g waterkers
- 50 g geroosterde pijnboompitten
- 50 g Parmezaanse kaas
- dragon-truffelmayonaise
- 150-175 ml zonnebloemolie
- 25-50 ml truffelolie
- 1 citroen
- 1 eidooier
- 1-2 tl dijonmosterd
- 1 klein bosje dragon
- zout en peper

Wit of lichtbruin desembrood voor erbij

Benodigdheden

- Vijzel, plastic folie, evt. knijpflesje, slagersfolie, vleeshamertje

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande video's vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Carpaccio met dragon-truffelmayonaise © 24Kitchen