Wat Eten We Vandaag: Cheesy gehaktballen gevuld met mozzarella
Deze heerlijke gehaktballen met Italiaanse twist zijn gevuld met mozzarella én er zit kaas door het gehakt, een cheesy meatball dus. Serveer de gehaktballen met een salade van tomaten en geroosterd brood voor een complete maaltijd.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vlees, variabel
Ingrediënten gehaktballen:
- 300 gr gemengd gehakt
- 2 tl Italiaanse kruiden
- 2 tl zout
- 1 tl zwarte peper
- 2 el paneermeel
- 2 el slagroom, ongeklopt
- 1 ei
- 10 gr parmigiano reggiano, geraspt
- 4 mini mozzarellabolletjes
- 15 gr ongezouten roomboter
Ingrediënten tomatensalade:
- 25 gr pijnboompitten
- 2 sneetjes robuust brood
- 60 gr Parmigiano Reggiano, heel
- 500 gr gemengde tomaten
- 2 takjes basilicum
- 1 takje oregano
- 2 el balsamico crème
- 2 el extra vierge olijfolie
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Spitskoolstamp met gekarameliseerde ananas
De combinatie spitskool, kerrie en ananas klinkt misschien gek, maar is verrassend lekker. Spitskool kun je op verschillende manieren bereiden. Wij kiezen voor wokken, want dan blijft veel van de smaak behouden. -
eigen tuin eerst
Zevenblad in de tuin? Bestrijden is een lastige klus
Zevenblad. Als dat in je tuin groeit ben je niet blij. Het woekert als een gek. Zo kom je er vanaf volgens tuingoeroe Romke van de Kaa. -
Wat Eten We Vandaag: Kruidige pompoenstamppot met zoete aardappel
Deze smaakvolle stamppot zit boordevol groenten. De kruidige smaak van deze stamppot past goed bij de koudere dagen. Door de zoete smaak van de aardappel, valt deze stamppot ook in de smaak bij kinderen. Bovendien staat ’ie binnen een half uurtje op tafel. -
Wat Eten We Vandaag: Fried broccolirice met Thaise saté
Zelf fried rice maken? Dit feestelijke recept bevat extra veel groenten dankzij de toevoeging van broccolirijst. De saté gemarineerd in kokosmelk en currypasta heeft een romige smaak. -
PREMIUMEnergierekening
Laura: ‘We willen tot ons pensioen hier wonen, dus maandlasten zo laag mogelijk krijgen’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Laura Baas (32) uit Siddeburen in Groningen.
-
Wat Eten We Vandaag: Bloemkoolstamp met schelvis en Hollandse garnalen
Voor wie zowel van stamppot als van vis houdt, is deze stoemp met schelvis en Hollandse garnalen een ideaal gerecht. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Steak tartare
Deze simpele klassieker is een plaatje om naar te kijken. Het gerecht bevat verschillende texturen en smaakcombinaties van zoet, zuur en zout. De gebakken kapperappeltjes zorgen voor een lekkere umami-smaak. Ideaal als lunch of voorgerecht. -
Is het beter om ’s ochtends of ’s avonds te douchen? Dit zeggen dermatologen
Een frisse douche om wakker te worden? Of toch maar een warm bad om goed te slapen? Iedereen heeft wel een favoriet moment om zich te wassen. Maar welk tijdstip van de dag is nu het beste voor je huid? Wij vroegen advies aan dermatologen Jan Gutermuth en Thomas Maselis. ,,Ook de duur van je douche speelt een belangrijke rol.”