Wat Eten We Vandaag: Couscoussalade met garnalen in een tortilla bowl
Dit is niet zomaar een zoete, zomerse salade. Deze salade maak je namelijk in een tortilla bowl: zo kan je je bord niet alleen leegeten, maar ook opeten. We vullen de bowl met een couscoussalade van onder andere gewokte garnalen, avocado en mango.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vis
Ingrediënten:
- 150 gr couscous
- 2 el mosterd
- 2 el honing
- 1 el Griekse yoghurt
- 4 el olijfolie
- Peper en zout
- 2 volkoren tortilla’s
- 250 gr wokgarnalen
- 1 el ketjap
- 1 avocado
- 1 mango
- 100 gr verse spinazie
- 1 tl zwart sesamzaad
- Optioneel: 1 takje koriander
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Kabeljauw met salsa van sinaasappel, tomaat en olijven
-
PREMIUM
Aspergekwekers maken overuren: 'Haal ze bij de boer, niet in de supermarkt’
HEEZE/SINT-OEDENRODE – Half maart hingen ze al aan de lijn bij aspergekweker Van Oeffelen in Heeze. Nu zijn de asperges dan echt weer volop verkrijgbaar. Ook bij de vele restaurants in de regio met een speciale aspergekaart, zoals de Rooise Boerderij. ,,Van de 56 eters kozen er 54 het witte-goudmenu.”Sint-Oedenrode, Heeze-Leende, Eindhoven -
Wat Eten We Vandaag: Rabarber en sinaasappel kruimelmuffins
Warme en frisse smaken voeren de boventoon in deze muffins. Als er wat kruimeltjes overblijven kun je deze prima bewaren in de koelkast om er wat anders mee te maken. Wat dacht je van kruimels door de yoghurt, over gebak of serveren bij je fruit? -
Wat Eten We Vandaag: Havermout bonbons
Deze havermout bonbons maak je met dadels en natuurlijk havermout. Maak ze af met verschillende soorten chocolade, pistachenootjes, fruit en kokos en jouw bonbons zijn klaar om van te genieten. Heerlijk voor bij de koffie of als afsluiting van een diner. -
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek.
-
Wat Eten We Vandaag: Kipsaté in romige tandoori marinade
-
-
-
PREMIUMzes vragen
Een zonneboiler levert gratis warm water: in zoveel jaar verdien je hem terug
Ondanks stijgende prijzen en langere levertijden blijven zonnepanelen als warme broodjes over de toonbank vliegen. Terwijl zonneboilers maar mondjesmaat worden verkocht. Is dat terecht? Zes vragen over de potentie van een zonneboilersysteem op je dak. -
PREMIUMTips
Juni voor veel gezinnen stressvolle maand: ‘Werk als team om de hectiek aan te kunnen’
De afsluiting van het schooljaar komt eraan, met (voor de basisschool) een avondvierdaagse, afscheidsmusical en barbecue met de klas. Structuurcoach Marleen Gondelach heeft tips om de hectiek van de maand juni te helpen bedwingen. ,,Zeg je ‘nee’ tegen anderen, dan zeg je ‘ja’ tegen jezelf en je kinderen.”