Wat Eten We Vandaag: Crispy fish burgers met wortelknolselderijremoulade

Een lekkere burger is altijd goed, maar toch kiezen we nog steeds vaak voor de vertrouwde hamburger. Ook van vis zijn enorm lekkere burgers te maken en dat bewijst Hugo Kennis maar weer eens met deze crispy fish burgers.

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 400 g stevige witte visfilet, bijv. skrei
- 1 bosje bieslook
- 1 citroen
- 1 teen knoflook
- 1 eiwit
- Zout en peper
- 200 g knolselderij
- 200 g winterpeen
- 2 eieren
- 75 g bloem
- 100 g panko (Japans paneermeel)
- Plantaardige olie
- 100 g mayonaise
- 1 klein bekertje (125 ml) crème fraîche
- 4 hamburgerbroodjes of niet al te zoete briochebroodjes

Benodigdheden:
- Keukenmachine met mes en opzetstuk voor reepjes

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen
  1. HAK voert als eerste voedselfabrikant Nutri-Score in: ‘waar wachten we nog op?’

    HAK voert als eerste voedselfa­bri­kant Nu­tri-Sco­re in: ‘waar wachten we nog op?’

    Als eerste in Nederland voert groentefabrikant HAK het voedselkeuzelogo Nutri-Score in. Of het nu een pot appelmoes, doperwtjes, kersen of rode kool is, de etiketten van de HAK-producten worden vanaf 1 september voorzien van het nieuwe logo dat aan de hand van kleuren en lettercodes aangeeft hoe gezond drinken of eten is. Timo Hoogeboom, algemeen directeur van HAK, legt uit waarom zijn bedrijf het voortouw neemt.