Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Dame blanche met karamel en speculaas

Dame blanche is dé klassieker onder de desserts. Wij maken dit heerlijke nagerecht nóg lekkerder met stukjes speculaas en een zelfgemaakte chocolade-karamelsaus. Deze saus is onweerstaanbaar lekker en speculaas kan altijd.

  1. In de supermarkt, bij de bakker of zelfs de snackbar: Maaike laat haar eten óveral in deze potjes doen
    PREMIUM
    Koken & Eten

    In de supermarkt, bij de bakker of zelfs de snackbar: Maaike laat haar eten óveral in deze potjes doen

    Plastic verpakkingen, tasjes voor eenmalig gebruik en wegwerpbekers, die laat de 37-jarige Maaike van Dijk-Bokkers liever links liggen. In plaats daarvan gaat ze al jaren op pad met haar weckpotten, herbruikbare broodzakken en bakjes om zo verpakkingsvrij mogelijk boodschappen te doen. Om anderen hier ook van bewust te maken deelt ze sinds kort speciale stickers uit aan winkeliers in ‘haar’ Nijkerk.