Wat Eten We Vandaag: enchilada's met zoete aardappel
Deze enchilada's bevatten niet alleen veel groentes maar ze zijn ook nog vegan. Met de kokosyoghurtdressing is het een lekker fris recept. Perfect om vanavond eens geen dierlijke producten te eten.
Ingrediënten:
-Zonnebloemolie
-Zout en peper
-Saus:
-2 blikken tomaten
-1/2 blikje chipotle met adobe saus
-2 tenen knoflook
-1 tl komijn
Vulling:
-400 gr zoete aardappel
-2 tenen knoflook
-1 rode ui
-200 gr seitan
-1 blik zwarte bonen
-150 gram spinazie
-150 gr kokosyoghurt
-2 limoenen
-1 bos koriander
-6 wraps
Benodigdheden:
-Blender, citroen zester.
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl
Eet smakelijk!
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMGeldvraag
Banken vragen geld voor betaalrekening, maar bieden nauwelijks spaarrente: zo zit het
-
Update met video
Michelinsterren: zeventien nieuwe restaurants, één krijgt er twee en andere verliezen beide
Zeventien restaurants in Nederland hebben maandag een Michelinster gekregen. Vinkeles in Amsterdam had er al één en kreeg er een tweede bij. Pure C van de bekende chef-kok en horeca-ondernemer Sergio Herman verloor in één klap zijn twee sterren. -
PREMIUM
Duitsers moeten steeds minder hebben van hun oer-eigen worst
De toekomst van de oer-Duitse curryworst is in gevaar. Op bijna iedere hoek van de straat is de lekkernij te verkrijgen, maar Duitsers eten steeds minder vlees. Worstenverkopers zien verkopen dalen: ‘Ik zou vegetarische worsten verkopen, als ik nu opnieuw zou beginnen.’ -
PREMIUM
Filosoof over de kunst van het uitstellen: ‘Doe nooit een taak die morgen verdwenen kan zijn’
De meeste mensen stellen dat wat ze moeten doen uit en voelen zich daar dan schuldig over. Vooral niet doen, legt filosoof John Perry uit aan journalist en notoire uitsteller Saskia Smith. Een gestructureerde uitsteller krijgt volgens hem juist een heleboel voor elkaar omdat ze die andere dingen niet doen. -
Wat Eten We Vandaag: Gegrilde scampi met chimichurri
Met deze scampi's en tomaten uit de oven zet je een heerlijk zomers gerecht op tafel. Maak er een lekkere tapas avond van en geniet van de verse chimichurri.
-
Wat Eten We Vandaag: Rabarber en sinaasappel kruimelmuffins
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Slavink en bloemkool
Met dit recept zet je een typisch Nederlands gerecht op tafel. Maak eens zelf je slavinkjes in plaats van ze mee te nemen uit de supermarkt. Met de vertrouwde aardappel, groente en vlees combinatie zit je altijd goed. -
PREMIUMEnergierekening
Hans woont op 28 vierkante meter en heeft laag gasverbruik: ‘Merk wel dat alles duurder is’
Hans de Vries (40) uit Amsterdam woont in een studio en is op sommige vlakken afhankelijk van zijn VvE. Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander.