Wat Eten We Vandaag: enchilada's met zoete aardappel

Deze enchilada's bevatten niet alleen veel groentes maar ze zijn ook nog vegan. Met de kokosyoghurtdressing is het een lekker fris recept. Perfect om vanavond eens geen dierlijke producten te eten.

Ingrediënten:
-
Zonnebloemolie
-Zout en peper
-Saus:
-2 blikken tomaten
-1/2 blikje chipotle met adobe saus
-2 tenen knoflook
-1 tl komijn

Vulling:
-400 gr zoete aardappel
-2 tenen knoflook
-1 rode ui
-200 gr seitan
-1 blik zwarte bonen
-150 gram spinazie
-150 gr kokosyoghurt
-2 limoenen
-1 bos koriander
-6 wraps

Benodigdheden:
-Blender, citroen zester.

Volledig scherm
© 24Kitchen

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!