Wat Eten We Vandaag: Frisse aardappelsalade met makreel en asperges

Het  is makkelijk om een aardappelsalade uit de koeling in de supermarkt te trekken - maar thuis maken is zoveel lekkerder. Dit recept legt dat stap voor stap uit. 

Hoofdgerecht: vis
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten

Salade
600 g krieltjes in de schil
- 300 g groene asperges
- 150 g verse doperwtjes
- 4 verse makreelfilets met huid

Dressing
3 el yoghurt
- 2 tl grove Zaanse mosterd
- olijfolie
- zout en peper
- ⅓ bosje bieslook
- ⅓ bosje dille
- 1 sjalotje

Benodigdheden
Grillpan, aluminiumfolie

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Frisse aardappelsalade met makreel en asperges © 24Kitchen
  1. ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’
    Video

    ‘Cocktails maken is geen hocus pocus, iedereen kan het’

    De passie spat er vanaf als je met Tess Posthumus praat over cocktails. Ze vertelt enthousiast over het vinden van de juiste mix tussen alcohol, kruiden en fruit. Of over welk glas en welke garnering je het beste kunt gebruiken. Laat het maar aan de Amsterdamse (30) over, ze is niet voor niets de beste vrouwelijke bartender ter wereld. De favoriete cocktailrecepten van Tess zijn verwerkt in haar nieuwe boek Masterclass: Cocktails.