Eatertainment
Volledig scherm
© Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Gegrildezalm-spies

Vis, aardappelen en groente, maar dan net even anders. In dit recept combineren we gegrilde zalm spiezen met zoete aardappelpuree en romaine sla. De zalm en sla kun je niet alleen in een grillpan grillen, maar ook prima op de (winter)barbecue.

  1. ‘Help mee, eet de wereld mooier’
    VAN DE LEZER

    ‘Help mee, eet de wereld mooier’

    Maandag was het de internationale dag van de biodiversiteit. Een belangrijke dag om bij stil te staan, vindt Femke Dingemans van de Brabantse Milieufederatie, want de biodiversiteit in Nederland – en elders in de wereld – neemt sterk af. Volgens Dingemans kun je elke dag bijdragen aan de bescherming van de biodiversiteit.
    Cranendonck, Eindhoven, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Reusel-De Mierden, Valkenswaard