Wat Eten We Vandaag: Gepofte banaan met noten en karamelsaus
Een echt verwentoetje, deze gepofte banaan. Banaan en karamel zijn een geweldige combinatie. Een dessert voor jong en oud.
2 personen
20 minuten
Ingrediënten
- 50 g gemengde noten
- 2 bananen
- 6 toffeesnoepjes
- 50 g bruine suiker
- 1 eetl boter
- 100 ml melk, opgewarmd
Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Home Made Chefs is hét kookplatform voor iedereen die van koken houdt. De lekkerste kookfilmpjes, recepten en foodtips. Eigenaar is 24Kitchen-chef Danny Jansen. Bekijk alle recepten op www.homemadechefs.nl
In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Energierekening
Ad: ‘Ik heb zelf ventilatoren onder de radiator geklikt voor optimale verwarming’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Ad Voermans (66) uit Rijen, bij Breda. -
Wat Eten We Vandaag: Browniekoeken
Gesignaleerd als trend op het gebied van bakken: de browniekoeken. Met dit verslavende koekje, krijg je het beste van twee werelden; de knapperige buitenkant van een koekje en de smeuïge binnenkant van een brownie. -
Wat Eten We Vandaag: Dulce de leche-ijs met karamel
Dit ijsje is onweerstaanbaar lekker. Karamel, chocolade, koek, vanille-ijs en mango. Je kunt ook kant-en-klare karamelsaus gebruiken, maar zelf dulce-de-leche maken is zo lekker! Trek hier wel minimaal 3 uur tijd voor uit. -
Wat Eten We Vandaag: Stromboli
Liefhebbers van de Italiaanse keuken kunnen hun hart ophalen bij stromboli: een opgerolde pizza afkomstig uit Amerika. Waarbij bij calzone het pizzadeeg wordt dubbelgeklapt, wordt bij deze variant het deeg van de pizza opgerold. Een gerecht dat zich goed leent om restjes groenten en beleg zoals Parmezaanse kaas, bacon of salami in te verwerken. -
Wat Eten We Vandaag: Kokos-limoentaart
Een heerlijke vegan kokos-limoentaart. Let op! Hij wordt niet gebakken maar moet wel 5 uur in de vriezer opstijven, dus bedenk ruim van tevoren dat je deze taart wil maken.
-
Koken & Eten
Sander is chocolatier in Venezuela en legt uit hoe je bonbon eet: ‘Kauwen is als knisperend vuurwerk’
Zijn handen werken dagelijks met de beste cacao in de wereld. De Nederlander Sander Koenen (50) zorgt als chocolatier in de Venezolaanse hoofdstad Caracas voor tropische verrassingen. ,,Het is hier nog echt een ambacht.” -
1
Zo zet je gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner van je telefoon snel uit
Je smartphone ontgrendelen met je gezicht of vingerafdruk klinkt veilig, maar in geval van nood kan het juist een beveiligingsrisico zijn. Iemand kan onder dwang je gezicht scannen of onopgemerkt je vingerafdruk bemachtigen. Gelukkig kun je dit voorkomen. -
Werk jij liever thuis omdat je daar productiever bent? ‘Gaat om meer dan je to-dolijst afstrepen’
Een goede verstandhouding met collega’s, leidinggevenden of klanten maakt je werkdag niet alleen plezieriger, maar zorgt er ook voor dat je meer gedaan krijgt. Mirjam Wiersma, auteur van twee boeken over zakelijk flirten, vertelt hoe je jezelf op de kaart zet en mooie relaties opbouwt met anderen. Deze keer: een intern netwerk.