Wat Eten We Vandaag: Hartige taart met gekarameliseerde uien

Aujourd’hui: een Franse uientaart van gekarameliseerde uien, zwarte olijven en ansjovis. Très facile van kant-en-klaar pizzadeeg. Al mag je natuurlijk aan de slag gaan met je eigen deeg.

Hoofdgerecht: vis
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45

Uientaart
800 g uien (5 grote uien)
- flinke scheut olijfolie
- zout en peper
- 1 tak rozemarijn
- 1 rol pizzadeeg (koeling)
- 2 blikken (à 50 g) ansjovis
- 20 zwarte olijven

Salade
300 g haricot verts
- 1 tl Dijonmosterd
- 3 el dragonazijn
- 6 el olijfolie
- zout en peper
- 150 g gemengde slablaadjes
- 1 bos basilicum

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Hartige taart met gekarameliseerde uien © 24Kitchen