Wat Eten We Vandaag: Haverwafels met gebakken appeltjes
Deze haverwafels met gebakken appeltjes en kaneel zorgen voor een perfecte start van de dag. De wafels zijn voedzaam door de havermoutvlokken en krijgen een zoete smaak door de appelmoes in het beslag. Liever suikervrij? Ga dan voor een fruitcompote in plaats van appelmoes.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: bakken/ontbijt
Ingrediënten:
- 90 gr volkorenmeel
- 40 gr havermoutvlokken
- 15 gr maïzena
- ½ tl bakpoeder
- 1 tl kaneelpoeder
- ½ tl zout
- 175 gr havermelk
- 1 el citroensap
- 3 el appelmoes
- 30 gr plantaardige olie
- 1 ei
- 1 appel
- 10 gr plantaardige margarine
- 4 el kokosyoghurt
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het Eatertainment recept.
Zin in iets anders? Eatertainment biedt food, lifestyle en inspiratie, online én live in de winkel. Op zoek naar verrassende recepten afgestemd op jouw wensen? Nu ook met uitgebreide voedingswaarden, vitamines en mineralen. Van snelle snack tot uitgebreid diner maar ook leuke tips, workshops en receptvideo’s, bekijk de Eatertainment recepten en inspiratie.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
lezersvraag
Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
-
PREMIUMMet video
‘Op Tinder staat dat ik aseksueel ben, maar soms beginnen ze alsnog aan me te friemelen’
Ze voelen geen seksuele aantrekkingskracht, doen niet (vaak) aan seks, maar hebben (soms) wel lustgevoelens. Aseksuelen stuiten op veel onbegrip, maar voelen zich wel bevrijd. ,,Alles kan en mag.” Wanneer ben je aseksueel? -
Wat Eten We Vandaag: Rabarbercake met ricotta en amandelschaafsel
Een luchtige en sponzige cake dankzij de toevoeging van ricotta. Deze cake is een frisse traktatie, perfect voor tijdens de lente- en zomermaanden. -
Wat Eten We Vandaag: Bietjessalade met mandarijn en walnoot
Een spannende salade vol smaken, texturen en vitamines. De mandarijntjes zijn een frisse tegenhanger van de bietjes en de witte kaas, walnoten en zelfgemaakte dressing maken de salade helemaal af. -
Wat Eten We Vandaag: Rabarber en sinaasappel kruimelmuffins
Warme en frisse smaken voeren de boventoon in deze muffins. Als er wat kruimeltjes overblijven kun je deze prima bewaren in de koelkast om er wat anders mee te maken. Wat dacht je van kruimels door de yoghurt, over gebak of serveren bij je fruit?
-
Wat Eten We Vandaag: Bastogne-boterkoek
-
-
-
Wat Eten We Vandaag: Zuid-Afrikaanse kip in filodeeg
Deze Zuid-Afrikaanse kip in filodeeg is een van de vele gerechten die Zuid-Afrika rijk is. In dit recept verwerken we onder andere kip, kurkuma en tijm. Drie ingrediënten die we veel terug zien komen in de Zuid-Afrikaanse keuken. -
Vraag naar tweedehands dieselauto’s stijgt: dit is de reden
Gebruikte diesels zijn weer meer in trek, zo blijkt uit cijfers die het moederbedrijf van verkoopsites Autotrack en Gaspedaal vrijgeeft. De toenemende populariteit van tweedehands dieselauto’s hangt zeer waarschijnlijk samen met het groeiende prijsverschil tussen de benzine- en dieselprijzen.