Wat Eten We Vandaag: Kabeljauw met korianderchutney en kokosrijst

Voor de échte korianderliefhebber: kabeljauw met korianderchutney en kokosrijst. De geurige kokosrijst maken door we door kokosmelk toe te voegen tijdens het koken. 

Ingrediënten

Kokosrijst
- 400 g basmatirijst
- 400 ml kokosmelk (1 blik)
- snuf zout

Korianderchutney
1 bos koriander
- 1 limoen
- 1 tl kristalsuiker
- 1 groene chilipeper
- zout

Vis
- 1 witte ui
- 3 cm gember
- 400-600 g kabeljauw
- zonnebloemolie om in te bakken
- 4 el gebakken uitjes

Benodigdheden
Blender, rijstkoker (optioneel)

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Kabeljauw met korianderchutney en kokosrijst © 24Kitchen