Wat Eten We Vandaag: Kip tandoori-wraps van de BBQ

Ook zo’n fan van kip tandoori? Onze chefs laten in deze aflevering zien hoe je het kipgerecht omtoverd tot barbecuewrap met een Indiase yoghurtsaus. En die tandoorimarinade? Die maken we natuurlijk zelf.

  1. Boodschappen binnen 10 minuten in huis: Gorillas schudt bezorgmarkt op met flitsservice
    Koken & eten

    Boodschap­pen binnen 10 minuten in huis: Gorillas schudt bezorg­markt op met flitsservi­ce

    Ineens was Gorillas daar. Een supersnelle bezorger die je boodschappen binnen 10 minuten thuisbezorgt. Bijna te mooi om waar te zijn, zou je denken. Toch werkt het. Volgens het bedrijf zelf was het hoog tijd om de markt op te schudden met een nieuwe aanpak. Want traditionele supermarkten hebben te lang stilgestaan. ,,Hoeveel innovatie heeft er de laatste tien jaar nou plaatsgevonden?”
  1. Zo maak je de beste én bekendste tomatensaus van Zuid-Italië
    Play

    Zo maak je de beste én bekendste tomaten­saus van Zuid-Ita­lië

  2. Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditionele variant
    Play

    Fan van hummus? Zo maak je thuis de traditione­le variant