Volledig scherm
Marokkaanse B’stilla © Zoete Spruiten

Wat Eten We Vandaag: Marokkaanse b’stilla

Wie ooit een bezoek heeft gebracht aan Marokko zal deze zoete kippasteitjes vast kennen. Hoe herken je een goede B'stilla? Knapperig bladerdeeg, geurend naar kaneel en rijkelijk gevuld met kip en amandelen.

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35 minuten

Ingrediënten
350 g kipfilet
- 1 bos bladpeterselie, blaadjes en stelen apart
- zout
- versgemalen peper
- 2 grote uien
- 2 tenen knoflook
- 60 g boter
- 1 tl gemberpoeder
- 1 tl speculaaskruiden of koekkruiden
- 60 g amandelen
- 1 pak filodeeg
- gemalen kaneel
- poedersuiker

Tip voor erbij: gegrilde groenten

Benodigdheden:
4 eenpersoonsovenschaaltjes, bakkwast, bakpapier, 2 vellen papier, knoflookpers

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.