Meloengazpacho met chorizo
Volledig scherm
Meloengazpacho met chorizo © Eatertainment

Wat Eten We Vandaag: Meloengazpacho met chorizo

Gazpacho zal je vast bekend voorkomen van trips naar Spanje, waar je het ongetwijfeld op de menukaart hebt zien staan. De tomaten zijn niet eens een vereiste. Wij maken graag een gazpacho van cantaloupe gecombineerd met gerookte-paprikapoeder.

  1. Radioman én cocktailliefhebber Jurgen van den Berg deelt toptips: ‘Cocktail is schilderijtje van vloeistoffen’
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Radioman én cocktail­lief­heb­ber Jurgen van den Berg deelt toptips: ‘Cocktail is schilderij­tje van vloeistof­fen’

    Hij is absoluut géén pro in het maken van cocktails, benadrukt hij, maar slechts een ‘hobbyshaker’. Eentje die ijsblokjes gewoon met z’n hand pakt in plaats van met een ijsblokjestang, maar wél eigenaar is van een ‘jigger’ (een maatbekertje) en een cocktailbijbel. Drie cocktailrecepten voor de zomer van radiopresentator Jurgen van den Berg uit Utrecht.