Wat Eten We Vandaag: Mixed grill van kip met hummus en parelcouscoussalade

Hét recept voor een mixed grill van kippendij en kippenlever. Om de nodige vitamines binnen te krijgen maken we daar een salade van parelcouscous met een hummusdressing bij. 

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten
350 g kippendijfilet
- 1½ el baharat
- 1 teen knoflook
- 350 g kippenlevers
- 2 rode uien
- olijfolie
- zout

Parelcouscoussalade
300 g parelcouscous
- 1 bos munt
- 1 bos bladpeterselie
- 2 citroenen
- olijfolie
- 200 g hummus
- zout
- 1 granaatappel

Benodigdheden
Keukenpapier, rasp, grillpan, aluminiumfolie

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Mixed grill van kip met hummus en parelcouscoussalade © 24Kitchen