Wat Eten We Vandaag: Mosselen met chili, komkommer en kokosrijst

De Nederlandse mosselpan in de mix. We geven dit oer-Hollandse recept een Oosterse make-over. Denk: kokos, chili, verse limoen en laos.  

Ingrediënten
- c
hilisaus
- 2 rode pepers
- 2 tenen knoflook
- 100 ml water
- 200 ml rijstazijn
- 100 g suiker
- 250 g minikomkommers
- zout
- 1 limoen
- kokosrijst
- 250 g basmatirijst
- 200 ml kokoscrème
- 2 blaadjes limoenblad

Mosselen

- 2 kg mosselen
- 1 el vissaus
- 1 limoen
- 1 bos Thaise basilicum
- 4-6 cm laos
- 3 el chilisaus (uit recept hierboven)

Benodigdheden:

- Wok met deksel of mosselpan

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande video’s vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Mosselen met chili en komkommersla en kokosrijst © 24Kitchen