Wat Eten We Vandaag: No bake citroen cheesecake met frambozensaus
Deze citroen cheesecake is om je vingers bij af te likken. Het mooiste van allemaal: deze cheesecake hoeft niet in de oven. Laat de heerlijke cheesecake met speculaasbodem en frambozensaus opstijven in de koelkast en je kunt binnen de kortste tijd genieten.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 20 minuten (+ minimaal 4 uur wachttijd)
Aantal porties: 12
Categorie: bakken
Ingrediënten:
- 50 gr diepvries frambozen
- 1 tl + 4 el agavesiroop
- 250 gr speculaas
- 80 gr ongezouten roomboter, gesmolten
- 350 ml slagroom
- 1 zakje slagroomversteviger
- 300 gr roomkaas
- 2 citroenen
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Een luxe interieur maar geen kok: nieuw Marokkaans restaurant in Eindhoven na ruim een jaar nog niet open
EINDHOVEN – Een luxueus verbouwd Marokkaans restaurant in Eindhoven zoekt al meer dan een jaar een chef-kok. Bab Mansour, zoals de nieuwe eettent in de Kruisstraat heet, is daarom nog altijd niet geopend. Voor uitbater Mohamed Azarfane dringt de tijd: ,,Waar ben ik aan begonnen?”Eindhoven -
Wat Eten We Vandaag: Aardappelschotel bacon-ui
Aardappelen, maar dan net even anders. Deze ovenschotel met bacon en ui is comfortfood ten top. -
Wat Eten We Vandaag: Gevulde zoete aardappel op Mexicaanse wijze
Een avondmaaltijd boordevol groenten? Dan is dit recept een aanrader. De kidneybonen bovendien zorgen voor een voldaan gevoel en zijn een goede bron van vezels en eiwitten. -
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing. -
Wat Eten We Vandaag: Cheeseburger met uienringen en burgersaus
Cheeseburgers en uienringen: dat is toch fantastisch comfort food? Deze heerlijke burgers zijn ook ideaal om te bereiden op de barbecue voor een rokerige smaak. En de uienringen en burgersaus maak je gewoon helemaal zelf.
-
eigen tuin eerst
Plant nu een vlinderstruik in je tuin voor meer bijen en vlinders
Meer vlinders in je tuin? Met een paar vlinderstruiken heb je dat zo voor elkaar. Nu is de ideale tijd om ze te planten. Tuingoeroe Romke van de Kaa heeft een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Citroen-cheesecakejes met mangosaus
Heerlijk zoet én fris, dat zijn deze cheesecakejes met citroen en mangosaus. De bodem is lekker knapperig door de kandijkoek en de cheesecake is heerlijk romig van smaak. Ideaal om mee te nemen. -
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg.