Wat Eten We Vandaag: Noedels met pittige vis en basilicum

Een westerse maaltijd met Aziatische twist: noedels met pittige kabeljauw. De kabeljauw wordt op smaak gebracht met de nodige vissaus, rode peper en gember. Kijk snel de video waarin we de rest van de ingrediënten verklappen. 

Hoofdgerecht: vis
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4 

Ingrediënten

Marinade
3 rode chilipepers
- 3 tenen knoflook
- 2 cm gember
- 50 g kristalsuiker
- 3 el vissaus
- zout
- 5 el neutrale olie

- 300 g kabeljauw
- 1 komkommer
- 1 bosje basilicum
- 400 g ramennoedels
- 2 el (rijst)azijn

Benodigdheden
Blender of staafmixer, zeef, mandoline

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Noedels met pittige vis en basilicum © 24Kitchen