Wat Eten We Vandaag: Pasta pesto en antipasto pesto paprika

Dit gerecht is ware tongbreker, probeer het maar eens tien keer achter elkaar te zeggen. Gelukkig kun je je tong hierna even wat rust geven met dit lekkere gerecht, dat binnen een half uur op tafel staat!

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 3 à 4 rode paprika’s
- 5 oudbakken witte (desem)boterhammen
- 2 teentjes knoflook
- Extra vergine olijfolie
- Zout en peper
- 100 g Parmezaanse kaas
- 100 g gemengde kruidenblaadjes (basilicum, munt, waterkers)
- Suiker
- 300 g tuinbonen
- 300 g fusilli
- 200 g doperwten
- 2 bollen burrata

Benodigdheden:
- Ovenschaal, keukenmachine, rasp, ijswater, aluminiumfolie

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen
  1. HAK voert als eerste voedselfabrikant Nutri-Score in: ‘waar wachten we nog op?’

    HAK voert als eerste voedselfa­bri­kant Nu­tri-Sco­re in: ‘waar wachten we nog op?’

    Als eerste in Nederland voert groentefabrikant HAK het voedselkeuzelogo Nutri-Score in. Of het nu een pot appelmoes, doperwtjes, kersen of rode kool is, de etiketten van de HAK-producten worden vanaf 1 september voorzien van het nieuwe logo dat aan de hand van kleuren en lettercodes aangeeft hoe gezond drinken of eten is. Timo Hoogeboom, algemeen directeur van HAK, legt uit waarom zijn bedrijf het voortouw neemt.