Wat Eten We Vandaag: Rodecurryspeklapjes met gepofte zoete aardappel en little gem

Een gerecht waar je ons voor wakker kunt maken: speklapjes - helemaal als ze krokant gebakken zijn en gemarineerd in een rodecurrymarinade. Dit is onze geluksdag.

Hoofdgerecht: vlees
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten

Zoete aardappels
4 zoete aardappels
- 1 blik kokosmelk, het bovenste dikke gedeelte (niet schudden)
- ½ limoen
- zout
- 1 lente-ui

Speklapjes
4 el rodecurrypasta
- 2 el zonnebloemolie
- 4 speklapjes

Salade
2 el kokosmelk (waterige onderkant)
- ½ limoen
- zout en peper
- 4 el zonnebloemolie
- 4 little gems of 1 romaine sla

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen. 

Volledig scherm
Rodecurryspeklapjes met gepofte zoete aardappel en little gem © 24Kitchen