Wat Eten We Vandaag: Romige visschotel met prei en broccoli
Op zoek naar een simpel recept? Dan is deze visschotel met prei en broccoli precies wat je zoekt. Extra makkelijk: in dit recept kun je kiezen voor verse vis, maar diepvriesvis werkt ook prima. Ideaal op drukke dagen of als je gewoon even zin hebt in een makkelijke maaltijd.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Vis
Ingrediënten:
- 1 el olijfolie
- 2 schelvisfilets
- 1 prei
- 3 takjes verse dragon
- 400 gr broccoliroosjes
- 2 el ongezouten roomboter
- 1 el bloem
- 200 ml halfvolle melk
- 50 ml groentebouillon
- 1 tl grove mosterd
- 40 gr panko (of paneermeel)
- 1 teentje knoflook, geperst
- Zout en peper
- ½ citroen, in partjes
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Pasta met spinazie en citroenboter
-
PREMIUM
Huilen: teken van zwakte of genetisch bepaald? ‘Traankanaal zit lager bij mannen’
Huilen, janken, wenen, snikken en snotteren. Niks fijner dan ongecontroleerd de tranen laten stromen. Maar wat is nu de precieze functie van al die tranen? En waarom huilt de ene persoon al bij een tv-commercial en kan de ander geen traan laten op een begrafenis? Hoogleraar Ad Vingerhoets: ,,Het hormoon testosteron maakt het moeilijker om te huilen.’’ -
VAN DE LEZER
‘Help mee, eet de wereld mooier’
Maandag was het de internationale dag van de biodiversiteit. Een belangrijke dag om bij stil te staan, vindt Femke Dingemans van de Brabantse Milieufederatie, want de biodiversiteit in Nederland – en elders in de wereld – neemt sterk af. Volgens Dingemans kun je elke dag bijdragen aan de bescherming van de biodiversiteit.Cranendonck, Eindhoven, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Reusel-De Mierden, Valkenswaard -
Wat Eten We Vandaag: Upside-down rabarbercake
Rabarber is een echte vitaminebom: rabarber bevat onder andere vitamine B, C en K én veel vezels. Goed voor onder andere je spijsvertering en immuunsysteem, maar bovenal erg lekker door de friszure smaak. Wij verwerken rabarber in deze heerlijke cake, maar dan op z’n kop. -
Wat Eten We Vandaag: Tortilla’s met groene groenten en esfenaj
In dit recept beleggen we tortilla’s met groene groenten en esfenaj, een romige hummus van spinazie, amandelen en verse kruiden. Dit vegetarische recept is ook heel makkelijk vegan te maken: Vervang de honing in de dressing door gembersiroop. Een groen feestje op je bord.
-
PREMIUM
Geen Michelinster voor Nico en Sonja Boreas na terugkeer in Leende: één dag te weinig open
Leende, Heeze, Waalre-dorp, Nuenen, Eindhoven -
-
-
PREMIUMWaarvan Akte
Met kneepjes passen we zijn testament aan, drie dagen later krijg ik bericht van zijn overlijden
Wat als een cliënt nog helder van geest is, maar niet kan praten? Deze notaris lost het op met kneepjes in de hand. Een kneepje is 'ja’, twee kneepjes ‘nee’. Elke week tekent journalist Johan Nebbeling waargebeurde voorvallen uit de notarispraktijk op in deze rubriek. -
Inbraken gebeuren in allerlei soorten woningen en buurten: zo laat je je huis veilig achter
Vakantie voor de boeg? Haal voor vertrek de stekkers uit de stopcontacten, draai kranen dicht en zorg vooral dat je huis er bewoond uitziet. Dat adviseert Ilona Snaterse-Leidelmeijer, politievrijwilliger gespecialiseerd op het gebied van preventie.