Volledig scherm
Salade van gebakken tahoe en taugé in lichtpittige ketjapsaus © Zoals alleen oma dat kan

Wat Eten We Vandaag: Salade van gebakken tahoe en taugé in lichtpittige ketjapsaus

Een gerecht uit het kookboek ‘Zoals alleen oma dat kan’.  Met deze salade met gebakken tahoe zet je de zomer op tafel. De vegetarische salade krijgt zijn unieke smaak door de licht-pittige ketjapsaus.

Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten
400 ml water
- 1 el asem, tamarindepasta
- 1 kg tahoe
- zonnebloemolie
- 500 g taugé
- 1 bosje bladselderij
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl suiker
- 2 rode pepers
- sap van 1 citroen
- 150 ml ketjap
- gebakken uitjes

Benodigdheden
wok, keukenpapier, foodprocessor

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.