Wat Eten We Vandaag: snelle Japanse ramen

Normaal moet je goed de tijd nemen voor een ramen, maar deze variant zet je al in 30 minuten op tafel. Het is dus écht een snelle Japanse ramen. Heb je wat meer tijd? Laat de bouillon dan langer trekken, dat komt de smaak namelijk wel ten goede.

Ingrediënten (voor 4 personen):
Soep
- 4 eieren
- 2 kropjes babypaksoi
- 300 g ramennoedels
- 1,5 l kippenbouillon
- 100 g misopasta
- 150 g taugé
- Extra crispy chili olie of sambal
- Sesamolie naar smaak
- Sojasaus naar smaak

Misogehakt
- 1 bosje bosuien
- 1 sjalot
- 4 tenen knoflook
- Stukje verse gember
- 250 g varkensgehakt
- 40 g rode misopasta
- 1 el tomatenpuree
- 1 el crispy chili olie of sambal
- 2 el zonnebloemolie
- 0,5 el sesamzaad

Benodigdheden:
- Keukenmachine met kleine kom, wok

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In de onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
© 24Kitchen