Wat Eten We Vandaag: Spaghetti met spinaziepesto en krokant broodkruim

Spaghetti is zo’n gerecht waar we nooit genoeg van kunnen krijgen. Daarom gaan we gestaag door met nieuwe recepten. Vanavond: spinaziepesto met krokant broodkruim dat ook nog eens binnen 15 minuten op tafel staat. Win-win. 

Hoofdgerecht: groente
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 á 20 minuten

Ingrediënten
zout en peper
- 400 g volkoren spaghetti
- 2-3 tenen knoflook
- 45 g pijnboompitten
- 60 g Parmezaanse kaas + extra om te serveren
- 1 citroen
- 50 g panko (Japans broodkruim)
- 1 tl gedroogde chilivlokken
- 2 el roomboter
- 1 bosje basilicum
- 150 g spinazie
- 2 el olijfolie + 100 ml

Benodigdheden
Rasp, vijzel, of keukenmachine

Benieuwd hoe je het gerecht maakt? Bekijk het recept op www.24Kitchen.nl

Eet smakelijk!

Of heb je zin in iets anders? In onderstaande filmpjes vind je nog veel meer leuke recepten om eens uit te proberen.

Volledig scherm
Spaghetti met spinaziepesto © 24Kitchen