Wat Eten We Vandaag: Sticky kipdrumsticks met rijstsalade
Deze kipdrumsticks, ook wel kiplolly’s genoemd, zijn anders dan anders en daarom leuk om te maken én te serveren. Bak ze knapperig in de pan of steek de barbecue aan op een zonnige dag. De barbecuesaus met honing zorgt voor het kleverige, zoete laagje wat de kip onweerstaanbaar lekker maakt.
Dit recept is verzorgd door Eatertainment.
Bereidingstijd: 45 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: Vlees
Ingrediënten:
- 6 kipdrumsticks
- 4 el barbecuesaus
- 2 el honing
- 6 plakken ontbijtspek
- 100 gr pandanrijst
- 50 gr diepvrieserwten
- 100 gr sperziebonen
- ½ komkommer
- 1 avocado
- 50 gr gemengde sla
- 2 takjes peterselie
- 1 el yoghurt
- ½ el mayonaise
- Zout en peper
Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijk het recept hier.
Eet smakelijk!
Zin in iets anders? Food & lifestyleplatform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verrassende en inspirerende recepten? Van snelle snack tot uitgebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Zwitserse berg mag niet meer worden afgebeeld op chocoladereep Toblerone
De herkenbare verpakking van een Toblerone-chocoladereep zal er binnenkort anders uitzien. De Zwitserse berg Matterhorn mag er namelijk niet meer op worden afgebeeld, melden Zwitserse media. -
‘Bah, lust ik niet!’: deze strategie moedigt kieskeurig etertje aan tot proeven
Aan menig keukentafel is het iedere avond een strijd: ouders hebben hun uiterste best gedaan een gezonde maaltijd met groente te bereiden, maar kindlief weigert ook maar een hapje te proeven. Hoe zorg je dat je kind later meer lust dan patat en pannenkoeken? Onderzoekers van Maastricht University bestuderen het en kwamen onlangs tot een interessante ontdekking. -
Wat Eten We Vandaag: Bloemkoolstamp met schelvis en Hollandse garnalen
Voor wie zowel van stamppot als van vis houdt, is deze stoemp met schelvis en Hollandse garnalen een ideaal gerecht. -
Wat Eten We Vandaag: Zoete aardappelchips en geroosterde kikkererwten
Chips en borrelnootjes, dat hoort bij een avond op de bank of een gezellige spelletjesavond. Deze chips en ‘borrelnootjes’ maak je eenvoudig zelf van zoete aardappels en geroosterde kikkererwten. -
Wat Eten We Vandaag: Cola kipspiezen met barbecuesaus
Cola is een van de meest populaire frisdranksoorten en vormt de basis van deze heerlijke kipspiezen. De marinade van cola en specerijen zorgt voor een super mals resultaat. Ook de barbecuesaus maak je met cola. Die krijgt extra pit door de gerookte paprikapoeder.
-
PREMIUMEnergierekening
Laura: ‘We willen tot ons pensioen hier wonen, dus maandlasten zo laag mogelijk krijgen’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Laura Baas (32) uit Siddeburen in Groningen. -
-
-
Wat Eten We Vandaag: Kabeljauw in knapperig korstje
Een licht stukje vis met een knapperig maar ook romig korstje, dankzij de toevoeging van kwark. -
eigen tuin eerst
Zevenblad in de tuin? Bestrijden is een lastige klus
Zevenblad. Als dat in je tuin groeit ben je niet blij. Het woekert als een gek. Zo kom je er vanaf volgens tuingoeroe Romke van de Kaa.